21 september 2016

Manchester City Champions League trainingsshirt 2016-2017

Na de lancering van het nieuwe Manchester United 3e shirt voor 2016-2017, heeft de club in samenwerking met Nike ook het nieuwe Champions League trainingsshirt en pre match top gelanceerd. Het trainingsshirt wordt door de club gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen en de pre match top wordt gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op deze wedstrijden. Bovendien wordt het warming-up shirt vaak door de reserves gedragen. Manchester City is dit seizoen ingedeeld in poule C met Barcelona, Borussia Mönchengladbach en Celtic en strijdt met deze teams om een plaats in de volgende ronde van het kampioenenbal. Hieronder bespreken we het design van het speciale Champions League trainingstenue en het warming-up shirt. Uiteraard geven we ook aan waar je dit shirt kan kopen!

Manchester City Champions League trainingstenue 2016-2017

Het nieuwe Manchester City trainingsshirt voor de Champions League wedstrijden is overwegend zwart met donker bruine mouwen, welke flitsende strepen bevat. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een zwarte strip. Op de linker borst staat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo, dat de club sinds dit seizoen heeft. De kleur van het logo is ook bruin en dit geldt ook voor de swoosh van Nike op de linker borst. De Amerikaanse kledingsponsor verzorgt sinds 2012 de trainingskleding van de club, waar Pep Guardiola sinds dit seizoen de scepter zwaait. Het Champions League trainingstenue van Manchester City wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike in het bruin/donker oranje staan.

Manchester City Champions League warming-up shirt 2016-2017

Het nieuwe Champions League pre match top van Manchester City voor 2016-2017 heeft dezelfde basiskleur, maar heeft een iets rijker design. Het shirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende oranje horizontale strepen over der borst. Bovendien bevatten de mouwen nog een oranje strip. Ook op dit shirt staan de logo's van Nike en de club in het oranje op de borst. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals en is de achterkant van de top geheel zwart. Ook het warming-up tenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje. Beide nieuwe shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presterne. Van het trainingsshirt is er ook nog een authentic versie gelanceerd, welke is uitgerust met de AeroSwift technology.

authentic Vapor Match trainingsshirt

De authentic versie van de trainingstenues van Manchester City zijn uitgerust met de AeroSwift technology. Deze technologie is verwerkt in het materiaal van de shirts. De AeroSwift trainingsshirts zijn namelijk gemaakt van enkele en dubbel geweven naden. De delen van het lichaam waar de meeste ventilatie nodig is zijn uitgerust met enkele naden, terwijl het shirt ook stevig is door de dubbel geweven naden. Bovendien vallen deze shirts strakker om het lichaam. De authentic trainingsshirts van Manchester City met AeroSwift technologie zijn bovendien 10% lichter gemaakt dan voorheen, hebben 50% meer stretch, droger 25% sneller en voeren vocht tot wel 20% sneller af. Om deze reden zijn de shirts ook wat duurder.

Manchester City trainingsshirt kopen

De nieuwe Manchester City Champions League trainingsshirts voor 2016-2017 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. De authentic trainingsshirts met AeroSwift technology hebben een prijs van € 99,95. De bijbehorende broekjes hebben een prijs van € 34,95 in de replica versie en € 59,95 in de authentic versie. Wil je andere producten van Man City kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Manchester City CL training shirt vanaf nu in de  deze officiële NIKE fanshop

of in deze City shop!


Manchester -city -champions -league -trainingsshirt -2016-2017

Manchester -city -training -tenue -2016-2017-cl