21 september 2015

Manchester City Champions League trainingsshirt 2015-2016

De nieuwe Manchester City Champions League trainingsshirts voor 2015-2016 zijn officieel gelanceerd. In het Champions League trainingsshirt van Manchester City werken spelers als Aguero, Bony, Sterling, Silva en Kompany de trainingen af ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. In het Manchester City pre match top werkt Manchester City de warming-up voorafgaand aan Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016 in af. Manchester City is dit seizoen in de Champions League gekoppeld aan Juventus, Mönchengladbach en Sevilla. De eerste wedstrijd tegen de "Oude Dame" ging in eigen huis verloren. De trainingsshirt van "The Citizens" sluiten qua kleursamenstelling aan op het ontwerp van het Champions League / 3e shirt.

Manchester City camouflage trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester City Champions League trainingsshirt heeft een opvallend design. Deze wordt namelijk gekenmerkt door de groene camouflage print over het gehele shirt. Verder bevat het shirt een fel groen band over de schouders en mouwen. De rechter borst is voorzien van het logo van Nike in het fel groen. Nike is sinds 2013-2014 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van de club in het fel groen en verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Ook de achterkant van het shirt bevat overigens een camouflage print.

Manchester City CL pre match top 2015-2016

Het nieuwe Manchester City pre match top voor de Champions League wedstrijden heeft hetzelfde template als het eerder in juli gelanceerde pre match trainingsshirt voor 2015-2016. Dit design wordt gekenmerkt door het flitsende design van bliksemschichten en het korrelende effect. Het shirt is aan de bovenkant fel groen en loopt naar onder over in het fel groen. Ook de strip over de mouwen van het nieuwe Champions League pre match top is fel groen, evenals de logo's van Nike en de club. Verder is het shirt voorzien van een ronde hals en staat op de achterkant van het shirt een deel van de naam van de club: CITY.

Beide shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust zijn met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder de foto's van de Champions League trainingsshirts van City.

Manchester City Champions League trainingsshirt kopen

Het nieuwe Champions League trainingsshirt en pre match top van Manchester City voor kinderen en volwassenen kan je binnenkort kopen. De prijs van het trainingsshirt is € 39,95 voor volwassenen en € 32,95 voor kinderen. De prijs van het pre match trainingsshirt is € 49,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Check hieronder de shops waar je deze kunt kopen of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Champions League trainingsshirt in de

officiële Manchester City shop van Nike

of in de Manchester City voetbalshop

City -c L-trainingsshirt -2015-2016