23 september 2016

Manchester City Champions League trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Manchester City Champions League trainingspak voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Dit pak wordt door de club exclusief gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal gedurende dit seizoen. Bovendien wordt het nieuwe pak door de reserves tijdens deze wedstrijden gedragen of door de staf van de club. City is dit seizoen ingedeeld in een poule met Barcelona, Celtic en Borussia Mönchengladbach en strijdt met deze teams om een plaats in de achtste finales van het toernooi. We bespreken hieronder het design en de functionaliteiten van het nieuwe pak en geven bovendien aan waar je het pak vanaf nu kan kopen!

Manchester City Champions League training top en trainingsbroek

Het nieuwe Manchester City Champions League trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een zip sweater en een strakke trainingsbroek. De zip training sweater van het nieuwe pak van The Citizens is overwegend zwart met donker oranje accenten. De mouwen van de sweater zijn oranje en dit geldt ook voor de logo's van de club en Nike op de borst. Nike verzorgt ook dit jaar weer de tenues en trainingskleding van de Engelse club die onder leiding staat van Pep Guardiola. Deze functie heeft het spormerk uit de Verenigde Staten al sinds 2013. Verder bevat de trainingssweater voor de Champions League wedstrijden een hoge hals met een rits tot de borst en zijn de mouwen uitgerust met duimgaten. Hierdoor hebben deze mouwen de pasvorm van een handschoen. Het nieuwe Champions League trainingspak van Manchester City wordt compleet gemaakt door een trainingsbroek in dezelfde kleuren. De trainingsbroek is namelijk ook zwart en bevat aan de zijkanten een donker oranje strip, welke loopt tot de knieholtes. Ook de logo's van de club en NIKE op de trainingsbroek zijn donker oranje. Verder bevat de trainingsbroek twee zakken met een rits aan de zijkanten. Bovendien zijn de pijpen aan de onderkant uitgerust met een rits, waardoor je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Zoals alle officiële trainingspakken van Nike zijn ook deze items uitgerust met de Nike Dri Fit technology van het sportmerk. Deze technology heeft als voordeel dat vocht sneller getransporteerd wordt en zorgt ook voor ventilatie.

Authentic AeroSwfit trainingspak Manchester City 2016-2017

Van het nieuwe Manchester City trainingspak voor de Champions League wedstrijden is ook een authentic versie gelanceerd. Deze authentic strike versie is uitgerust met de AeroSwift technology. Deze technologie is verwerkt in het materiaal van de training tops en broeken. De AeroSwift trainingspakken zijn namelijk gemaakt van enkele en dubbel geweven naden. De delen van het lichaam waar de meeste ventilatie nodig is zijn uitgerust met enkele naden, terwijl het pak ook stevig is door de dubbel geweven naden. Bovendien vallen de trainingspakken nog strakker om het lichaam. De authentic Champions League pakken van City met AeroSwift technologie zijn bovendien 10% lichter gemaakt dan voorheen, hebben 50% meer stretch, droger 25% sneller en voeren vocht tot wel 20% sneller af.

Check ook het nieuwe Manchester City CL trainingsshirt!

Manchester City trainingspak kopen

Het Champions League trainingspak van Manchester City voor 2016-2017 kan je per direct kopen. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen een prijs van € 55,-. Dit is ook de prijs van de trainingsbroek, waardoor de totale prijs van het pak € 130,- voor volwassenen is en € 110,- voor kinderen. Het authentic AeroSwift trainingspak is alleen gelanceerd voor volwassenen en heeft in totaal een prijs van € 220,-. De prijs van de Manchester City Strike Champions training top is € 120,- en de strike trainingsbroek € 100,-. Wil je andere producten kopen van de Engelse club kopen, check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Manchester City CL trainingspak vanaf nu in de  deze officiële NIKE fanshop

of in deze Man City shop!

Manchester -city -cl -training -top -2016-2017

Manchester -city -champions -league -trainingspak -2016-2017