Manchester City Champions League trainingsjack en trainingsshirt 2018-2019

Voorbereiding is alles! Dat moet men ook gedacht hebben bij Manchester City en Nike. In de aanloop naar de Champions League wedstrijden is het zaak dat de spelers er op en top uit zien! Niet alleen tijdens de wedstrijden moeten de spelers imponeren, ook in de voorbereiding op de wedstrijden van de Engelse kampioen dien het verschil gemaakt te worden. Geheel in lijn met deze gedachte hebben Nike en de club van trainer Guardiola een nieuw anthem trainingsjack en warming-up shirt gelanceerd. Beide items worden binnen een half uur voor het begin van de Champions League wedstrijden gedragen gedurende het seizoen 2018-2019. Check hieronder de details van beide items!

Manchester City anthem trainingsjack 2018-2019

Het nieuwe Manchester City CL anthem jack betreft het trainingsjack die de spelers dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het miljardenbal en tijdens het afspelen van het CL anthem voorafgaande aan de wedstrijden. Manchester City neemt het dit jaar in ieder geval op tegen Shakhtar Donetsk, Olympique Lyon en Hoffenheim. In de voorbereiding dragen sterren als Mahrez, De Bruyne, Sané, Kompany, Jesus en alle andere spelers een overwegend paars trainingsjack met een oranje taping over de mouwen. De band is verdeeld in dunne strepen. Daarnaast bevat het jack een klassieke baseball collar. Op de borst van het jack staan in het zilver de logo's van de club en Nike en beide emblemen hebben een reflecterend effect. Het jack wordt afgemaakt door twee zakken aan de zijkanten en bevat bovendien raglanmouwen voor een optimale bewegingsvrijheid.

Manchester City CL warming-up shirt 2018-2019

Man City draagt ook een geheel nieuw warming-up shirt ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. Dit shirt heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingsjack, maar dan is het shirt overwegend oranje met een paarse taping. Het shirt is hiermee geheel in stijl van het Champions League uitshirt voor 2018-2019. Dit shirt bevat een ronde hals en heeft bovendien een all-over print van vakken met daarin krullende lijnen. De lijnen hebben wat weg van de structuur van een boom. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant nog een speciaal detail. In een label is de naam van de club, samen met het oprichtingsjaar (1894) verwerkt. Ook dit label heeft een reflecterend effect. De mouwen van dit trainingsshirt zijn ook raglanmouwen en de zoom aan de onderkant is net wat langer. Dit biedt de optimale bescherming.

Alle nieuwe trainingskleding van Manchester City bevat de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van beide items of check het nieuwe Champions League trainingspak!

Manchester City Champions League trainingskleding bestellen

Het nieuwe warming-up shirt en anthem trainingsjack van Manchester City kan je per direct voor volwassenen en kinderen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is voor kinderen € 65,- en voor volwassenen € 80,-.De trainingsshirts zijn in kindermaten € 50,- en in volwassen maten € 55,-. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel de nieuwste Manchester City Champions League kleding in de officiële NIKE SHOP

of deze WINKEL!