17 november 2021

Mamelodi Sundowns voetbalshirts 2021-2022

De Zuid Afrikaanse voetbalclub Mamelodi Sundowns en kledingsponsor Puma hebben inmiddels ook de nieuwste Mamelodi Sundowns voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Pretoria de Premier Soccer League wedstrijden in 2021-2022. ''The Brazilians'' spelen hun thuiswedstrijden in het Loftusstadion en Puma is sinds 2016 de kledingsponsor van de Zuid Afrikaanse club. Beide partijen hebben nog een langjarige deal.

Mamelodi Sundowns thuisshirt 2021-2022

Het Mamelodi Sundowns thuisshirt 2021-2022 is volledig geel en bevat een all-over print, geïnspireerd door de Afrikaanse kunst en kleding. Deze print is verwerkt in een design van horizontale banen. Verder bevat het thuistenue van Mamelodi Sundowns ook groene details. De diagonale Puma formstripes op de schouders zijn groen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen is groen. De linkerborst bevat de badge van de club en sponsor UBUNTU-BOTHO versiert het midden van het tenue. Op de linkermouw staat het logo van Hyundai. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de naam van de club in een iconisch lettertype: SUNDOWNS. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en witte kousen. Hiermee is het tenue weer geheel in stijl van de Brazilië voetbalshirts.

Mamelodi Sundowns uitshirt 2021-2022

Het Mamelodi Sundowns uitshirt 2021-2022 is volledig blauw en bevat dezelfde all-over print in verschillende tinten donker- en lichtblauw. Door het gebruik van de verschillende tinten komt de print nog beter dan op het thuisshirt tot uiting. Alle logo's op het tenue zijn geel en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit tenue bevat een V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen en de Puma formstripes op de schouders zijn donkerblauw. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen, welke allebei uitingen van de club en Puma bevatten. Zoals alle Puma tenues zijn de Mamelodi Sundowns voetbalshirts ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenzijde van de tenues wordt getransporteerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Puma Mamelodi Sundowns voetbalshirts 2021-2022, welke gedragen worden door spelers als Zwane, Shalulile, Safranko, Maema, Sirino, De Reuck, Lakay en nog meer spelers. Helaas kun je de nieuwe tenues van Mamelodi Sundowns alleen bestellen in Zuid Afrika. Ben je op zoek naar andere shirts van Zuid Afrikaanse clubs? Check het in deze winkel! 

Mamelodi Sundowns thuisshirt 2021-2022

Mamelodi Sundowns uitshirt 2021-2022

Mamelodi Sundowns voetbalshirts 2021-2022