Mamelodi Sundowns voetbalshirts 2019-2020

De Zuid Afrikaanse kampioen Mamelodi Sundowns heeft in samenwerking met Puma de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Pretoria de Premier Soccer League, beker en Afrikaanse Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. De club is in 1970 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Loftus Stadion in Pretoria.

Mamelodi Sundowns thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Mamelodi Sundowns thuisshirt voor 2019-2020 is een ode aan de zon. Het thuisshirt van de club uit Pretoria is geheel geel en bevat een all-over print van zonnestralen over het tenue. Het logo van Puma staat in het groen op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de negenvoudig kampioen van Zuid Afrika en op het midden van de tenues staat sponsor Ubuntu-Botho. Hyundai staat als sponsor op de mouwen. Het tenue van Mamelodi Sundowns wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en witte kousen. Daarmee is het tenue geheel in stijl van de tenues van het Braziliaanse voetbalelftal. Hier komt ook de bijnaam van Mamelodi Sundowns vandaan: The Brazilians.

Mamelodi Sundowns uitshirt 2019-2020

Het Mamelodi Sundowns uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en bevat dezelfde all-over print als het thuisshirt, maar dan in het wit/grijs. Ook dit tenue bevat een ronde hals en de logo’s van Puma, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en geheel witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Zwane, Jali, Affonso, Mahlambi, Sirino en nog meer sterspelers.

Helaas kun je de nieuwe tenues van Mamelodi Sundowns alleen bestellen in Zuid Afrika. Ben je op zoek naar andere shirts van Zuid Afrikaanse clubs? Check het in deze winkel!