15 januari 2017

Mali voetbalshirts 2017-2018

Ook Mali zal tijdens deze editie van de Afrika Cup nieuwe voetbalshirts dragen. De nieuwe shirts van het Malinese voetbalelftal zijn namelijk dit weekend officieel gepresenteerd door de voetbalbond en kledingsponsor Airness. In deze nieuwe shirt speelt Mali de wedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2017. Het Afrikaanse land is ingedeeld in poule D met Ghana, Egypte en Oeganda. Bovendien speelt Mali in dit nieuwe shirt de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2017. In de laatste kwalificatieronde staat het land laatste in een poule met Ivoorkust, Gabon en Marokko. Airness en de voetbalbond van Mali presenteerden zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt. Check ze hieronder!

Mali thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Mali thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de print van een adelaar over het midden van het shirt. De bijnaam van het Malinese voetbalelftal is ''de adelaars.'' Verder bevat het shirt flitsende orde, witte en groene banen over de mouwen. De adelaar op het shirt heeft ook deze kleuren. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals, welke alle kleuren van de vlag van het Afrikaanse land beavt: groen, geel en rood. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond van het land: Fédération Malienne de Football (FMF) en op de rechter borst prijkt het logo van de Franse kledingsponsor Airness.

Mali uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Mali voor 2017-2018 heeft hetzelfde template als het thuisshirt en is wit met een all-over print van de adelaar in het groen, geel en rood over de borst. Ook de strepen op de mouwen hebben deze kleuren en dit geldt ook voor de ronde hals. De logo's van Airness en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Check hieronder de foto's!

Het nieuwe Mali voetbalshirt kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je het land toch aanmoedigen tijdens de Afrika Cup of andere toernooien, check dan in onderstaande shop goedkope t-shirts en retro voetbalshirts van het land. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Mali shirt of tenue in deze SHOP!

Mali -thuis -shirt -2017-2018
Mali -uit -shirt -2017-2018