Maleisië voetbalshirts 2021-2022

De nieuwe Maleisië voetbalshirts 2021-2022 zijn deze week officieel gepresenteerd door Nike en de Maleisische voetbalbond. In deze tenues speelt het Maleisische voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Nike is sinds 2007 kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende jeugdelftallen van het land en is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues.

Maleisië thuisshirt 2021-2022

De body van het Maleisië thuisshirt 2021-2022 en de bovenkant van de mouwen zijn geel en verder zijn de mouwen zwart. Het thuisshirt is verder uitgerust met een zwarte polokraag met knoopjes en wordt gekenmerkt door de diagonale zigzagband aan de zijkanten van het tenue. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike en de andere borst bevat de badge van de Maleisische voetbalbond, de Football Association of Malaysia. Het thuistenue van Maleisië wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale, zwarte band. De kousen van het thuistenue zijn geheel geel.

Maleisië uitshirt 2021-2022

Het Maleisië uitshirt 2021-2022 heeft een wat moderner design. Dit voetbalshirt is zwart en wordt gekenmerkt door de vijf diagonale, gele banen over de body van het voetbalshirt. Het uitshirt is bovendien uitgerust met een crew neck in het geel. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen is geel. Ook dit voetbalshirt bevat een zigzagband aan de zijkanten. De logo’s van Nike en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden een diagonale, gele band. De kousen van het uittenue zijn ook zwart. Zoals alle tenues van Nike zijn de Maleisië voetbalshirts 2021-2022 voorzien van de Nike Dri Fit technologie voor de een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Rasid, Sumareh, Idlan Talaha, Rashid en andere spelers.

Maleisië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Nike Maleisië voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande fanshop. Het voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkel kun je het tenue van Maleisië ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel je Maleisië voetbalshirt direct in deze fanshop!

Maleisië thuisshirt 2021-2022

Maleisië uitshirt 2021-2022