15 november 2016

Maleisië voetbalshirts 2017-2018

De nationale voetbalbond van Maleisië en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt het nationale elftal van Maleisië de wedstrijden gedurende de periode 2016-2018. Het land kan zich al niet meer kwalificeren voor het WK van 2018 in Rusland. Het land speelt voor het eerst in deze nieuwe shirts tijdens de AFF Suzuki Cup, welke plaats vindt van 19 november tot 17 december en waarin landen als Maleisië, Singapore, Vietnam, Thailand, Indonesië, de Filipijnen, Myanmar en Cambodja strijden om het kampioenschap van Zuid Oost Azië. De voetbalbond van Maleisië en Nike maakten tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt bekend. We bespreken beide shirts hieronder!

Wil je shirts van Aziatische landen kopen? Scoor ze dan in deze SHOP! 
Maleisie -voetbalshirts -2016-2017

Maleisië thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Maleisië thuisshirt voor 2016-2017 is geheel zwart met gele accenten. Deze gele accenten komen terug in een band aan de achterkant van de v-hals en in een strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze strip aan de zijkant van het shirt zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Boven de strip aan de achterkant van de hals staat de naam van het land. De linker borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Maleisië: Football Association of Malaysia (FAM). De andere borst bevat de swoosh van Nike in het geel. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2005 verbonden aan de voetbalbond van Maleisië. Het nieuwe tenue van Maleisië wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. Op de shorts staan ook de logo's van Nike en de voetbalbond. De kousen van het nieuwe Maleisië tenue zijn geel en bevatten aan de achterkant flitsende zwarte strepen.

Maleisië uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Maleisië is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het shirt in twee tinten wit. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en bevat het shirt blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de strip aan de achterkant van de v-hals en in een strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en Nike. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een blauwe strip. De kousen zijn ook overwegend blauw.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Maleisië tenues. Deze tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en ervoor zorgt dat de spelers beter kunnen presteren!

De nieuwe voetbalshirts van Maleisië zijn vooralsnog nergens te koop. Wil je shirts van Aziatische landen kopen? Scoor ze dan in deze SHOP! 


Maleisie -shirts -2016-2017

Maleisie -shirts -2017