De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse voetbalclub Malaga CF zijn dit weekend officieel in het La Rosaleda Stadion, het stadion van Malaga, gepresenteerd. Nike verzorgt vanaf het seizoen 2011/2012 de teamkleding van de club, die dit jaar elfde is geeindigd in de Spaanse Primera Division. Vorig jaar was dit nog het relatief onbekende merk uit China: Li Ning. Dit merk verzorgde ook de voetbalshirts en kleding van Espanyol. Het Espanyol thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 heeft een verticaal lichtblauw/wit gebaand design met een ronde lichtblauwe hals. Het uitshirt is geheel rood en heeft een zwarte baan aan de bovenkant van de schouders. De tweede uitshirts/3e shirts zijn navy blauw en worden gekenmerkt door de witte V-baan over de gehele borst.

Op de rechterborst van de drie shirts voor het seizoen 2011/2012 staat de Nike swoosh in het zwart en op de andere borst het logo van Malaga. Het thuisshirt wordt gecomplementeerd met een wit broekje, het uitshirt met een zwart broekje en het derde shirt van Malaga met een navy blauw broekje. Alle Malaga shorts bevatten zowel het logo van Nike als van Malaga Club de Futbol.

Malaga heeft nog geen hoofdsponsor voor het seizoen 2011/2012. Zodra deze bekend is laten wij de shirts hier zien met de nieuwe sponsor. Check hieronder de foto's van de presentatie van het nieuwe shirt. De nieuwe shirts van Malaga kan je medio augustus kopen in de voetbalshop van Subside Sports.