De nieuwe 2015-2016 voetbalshirts van Ludogorets zijn officieel bekend gemaakt door de Bulgaarse voetbalclub en kledingsponsor Macron. In deze voetbalshirts zal PFK Ludogorets zijn competitie wedstrijden spelen en de wedstrijden in de Champions League. De voetbalshirts vertegenwoordigen zowel de kleuren van de club als de kleuren van de Bulgaarse vlag. PFK Ludogorets 1945 is een Bulgaarse voetbalclub uit de stad Razgrad. In het seizoen 2011-2012 won Ludogorets zowel de nationale beker als het kampioenschap van Bulgarije. Ook in 2013, 2014 en 2015 werd de club landskampioen. In het Champions League seizoen 2014-2015 zat de club in een poule met Real Madrid, Liverpool en FC Basel. Dit jaar zullen ze weer proberen de poule-fase te halen en misschien wel meer.

Ludogorets thuisshirt 2015-2016

Het Ludogorets thuisshirts 2015-2016 is overwegend groen met enkele witte details. Macron heeft het Ludogorets voetbalshirt een unieke v-hals kraag gegeven in het wit. Ook de biesjes bij de mouwen zijn wit. De biesjes hebben echter ook de kleuren van de Bulgaarse vlag gekregen. Op de linkerborst het embleem van Ludogorets Razgrad. Op de borst is ook een watermerk te zien van een grote adelaar. Dit is dan ook de bijnaam van Ludogorets. Boven de adelaar staat de naam van hoofdsponsor eCasino.bg. Een groen voetbalbroekje en groene kousen maken het Ludogorets thuistenue helemaal compleet.

Ludogorets uitshirt 2015-2016

Het Ludogorets uitshirt 2015-2016 is overwegend zwart met enkele groene details. Het uitshirt van Ludogorets heeft hetzelfde design als het thuisshirt. Een v-hals met 2 dunne groene strepen en biesjes in het groen. Op de borst staat een grote adelaar afgebeeld. Dit is de bijnaam van de Bulgaarse club. De naam Macron staat op de rechterborst afgebeeld. Op de linkerborst het logo van Ludogorets Razgrad. Een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen zorgen voor een klassiek uiterlijk.

De nieuwe Ludogorets voetbalshirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wel check je alle nieuwe voetbalshirts in de online voetbalshop van Subside Sports! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Ludogorets -voetbalshirts -2015-2016