16 augustus 2016

Ludogorets thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Ludogorets voetbalshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Macron en de club uit Bulgarije. In dit nieuwe shirt speelt Ludogorets Razgrad de wedstrijden in de Bulgaarse competitie A Grupa en Champions of Europa League gedurende 2016-2017 in Ludogorets Arena. PFK Ludogorets is afgelopen seizoen kampioen van Bulgarije geworden en speelt daarom in de play-offs van de Champions League. Als de club de wedstrijd tegen Viktoria Plzen niet weet te winnen, speelt de club komend seizoen in de Europa League. Het Italiaanse merk Macron is kledingsponsor van PFK Ludogorets en heeft een uniek shirt gelanceerd. We bespreken het hieronder.

Ludogorets thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt is geheel groen en wordt gekenmerkt door een all-over print van zeshoeken (de panels van een voetbal) over het gehele shirt. Verder is het voetbalshirt van de Bulgaarse club uitgerust met witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de brede bies aan de onderkant van de mouwen en in subtiele lijntjes in de klassieke polo kraag.  In de bies aan de onderkant van de mouwen is de vlag van Bulgarije verwerkt. Een speciaal detail is bovendien te vinden in de binnenkant van de kraag. Hier bevindt zich namelijk een speciaal label met daarin de tekst: ''#WeAreLudogorets''. Macron staat met het logo op de rechter borst. De trademark tekens van het Italiaanse merk dat sinds 2014 de tenues en voetbalshirts van de club verzorgt, staan op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de Bulgaarse club. Verder staat op de achterkant van het shirt nog de naam van de club. Het nieuwe thuistenue van de club wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen met witte details. Zoals alle tenues van Macron zijn de nieuwe tenues en shirts van Ludogorets uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt wordt onder andere gedragen door sterren als Palomino, Campanhara, Quixada en nog emer sterren.

Ludogorets voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ludogorets shirt voor 2016-2017 kan je vanaf binnenkort kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95. In deze shop heb je de mogelijkheid het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de Bulgaarse club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Ludogorets shirt binnenkort in deze SHOP!

Ludogorets -shirt -2016-2017

Ludogorets -voetbalshirt -2016-2017
Ludogorets -shirt -2016-2017-detail