FC Ludogorets voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van FC Ludogorets zijn officieel gelanceerd door de Bulgaarse club en kledingsponsor Nike. Nike is sinds 2019 de kledingsponsor van de Bulgaarse topclub. Daarmee namen zij de verantwoordelijkheden over van Umbro. De nieuwe voetbalshirts van Ludogorets zijn te aanschouwen in de Bulgaarse competitie, Beker en Europa League. In het Europese toernooi neemt FC Ludogorets het op tegen Tottenham Hotspur, Lask Linz en Antwerp FC. Deze ploegen zijn tot elkaar veroordeeld in poule J. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van de Bulgaarse club? Check de details hieronder!

FC Ludogorets thuis shirt en tenue 2020-2021

De traditionele donkergroene kleur is ook dit jaar weer aanwezig op het nieuwe thuisshirt van FC Ludogorets. Vaak zien we deze groene shirts in de Champions League, dit jaar spelen de Bulgaren haar wedstrijden in de Europa League. De basiskleur van het shirt is zoals eerder genoemd traditioneel groen. Over de body van het shirt loopt een all-over print van diagonale strepen. Deze zijn ook groen. Dit betreft hetzelfde design als de Sevilla voetbalshirts 2020-2021. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn dezelfde kleur groen als deze diagonale print. Het shirt heeft een kenmerkende kraag. Deze geeft een retro karakter aan het thuistricot van de Bulgaren. Het Nike logo komt terug op de rechterborst, de swoosh van het Amerikaanse merk is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Ludogorets. De naam van shirtsponsor Efbet staat op het midden van het shirt en is wit van kleur. De achterkant van het nieuwe thuisshirt wordt gekenmerkt door dezelfde print als op de voorkant. Echter is deze wel een tint lichter groen. Het nieuwe thuistenue van FC Ludogorets wordt gecompleteerd door een groene voetbalbroek en groene kousen, hierop zijn ook de uitingen van club en sponsor terug te vinden.

FC Ludogorets uitshirt en derde wedstrijdshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van FC Ludogorets wordt gekenmerkt door het stijlvolle design. De kleur van het tricot is wit en wordt versierd met zwarte details. Deze zwarte kleur komt als eerste terug in de kraag van het shirt. Een erg modieuze kraag met een subtiele zwarte omranding. Ook het logo van Nike, de bekende swoosh is zwart van kleur. Het logo van Nike staat op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van FC Ludogorets. Bij de Bulgaarse club staat op dit moment één Nederlander onder contract. Het gaat hierbij om Elvis Manu. De oud-Feyenoorder weet hoe het is om een belangrijke goal te maken in de Europa League. Zijn nieuwe werkgever hoopt dat hij dit bij Ludogorets ook kan doen. De shirtsponsor Efbet staat ook op dit shirt op het midden van het shirt. De naam van deze sponsor is op het shirt geplaatst in zwarte letters. Het nieuwe uittenue van FC Ludogorets is compleet wit, dit betekent dat ook de broek en de kousen van het tenue wit van kleur zijn. Naast het thuis- en uittenue van de Bulgaarse club, heeft Nike ook een nieuw derde wedstrijdshirt gelanceerd. Het derde tricot is erg opvallend dit komt door de knalroze kleur van dit tenue. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij deze tenues van FC Ludogorets gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De nieuwe voetbalshirts van FC Ludogorets zijn op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Bulgaarse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of hoodie van de club? Bekijk dan snel DEZE WEBSHOP!

Ludogorets thuisshirt 2020-2021

Ludogorets uitshirt 2020-2021

Ludogorets 3e shirt 2020-2021

 

 

Ludogorets 3e shirt 2020-2021