Liverpool travel fleece trainingspak 2021-2022

De clubcollectie van Nike bevat dit jaar ook zogenaamde travel fleece trainingspakken. Ook voor Liverpool heeft het Amerikaanse sportmerk een travel trainingspak gelanceerd. Dit pak wordt door de spelers zo nu en dan als presentatiepak gebruikt en dus gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden in 2021-2022. Soms dragen de spelers van ''The Reds'' dit travel fleece trainingspak ook na afloop van de wedstrijden. En dat is niet gek ook! De travel fleece pakken van Nike zijn gemaakt van een super zacht materiaal, waardoor het een perfect pak is om in te chillen. Het Liverpool joggingpak bestaat dit jaar uit een hoodie en een joggingbroek.

Liverpool travel fleece hoodie 2021-2022

Het Liverpool travel trainingspak heeft dezelfde kleurencombinatie als het nieuwe Liverpool Champions League trainingspak, maar bevat dan ook rode details. De sweater is aan de bovenkant lichtgrijs en de onderkant van de hoodie is een donkerdere tint grijs, welke door Nike ''Wolf Grey'' genoemd wordt. Verder heeft het trainingspak alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit komt met name tot uiting in de diagonale gele band op de mouwen. De logo's van de club en Nike op de borst zijn rood. Het Nike logo betreft hetzelfde logo als op het Liverpool 3e shirt 2021-2022, namelijk het Nike Futura logo, welke bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het sportmerk. De sweater is uitgerust met een capuchon en bevat bovendien een rits tot het midden. Dit betreft een langere rits dan die van de Liverpool training sweater. De hoodie bevat verder twee diepe steekzakken. De tailleband en de cuffs aan de onderkant van de mouwen zorgen ervoor dat de sweater naadloos aansluit op het lichaam. De sweater is gemaakt van een combinatie van polyester (78%) en katoen (22%). Dit materiaal heeft als voordeel dat het zacht aanvoelt en je warm houdt tijdens de koude herfst en winterdagen. De achterkant van de travel hoodie van Liverpool bevat overigens nog een extra zakje.

Liverpool fleece trainingsbroek 2021-2022

Het Liverpool travel trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een grijze joggingbroek, welke van hetzelfde materiaal gemaakt is al de travel hoodie van de club. De bovenzijde van deze broek bevat de logo's van de club en Nike in het rood. De zijkanten van de broek bevatten zakken met ritsen. Bovendien bevat de trainingsbroek op de achterkant nog een extra zak. De joggingbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Ter hoogte van de enkels bevat de Liverpool travel trainingsbroek zogenaamde cufss, voor een perfecte pasvorm. In het materiaal is ook de Nike Dri Fit technologie verwerkt, voor de optimale afvoer van vocht en ventilatie.

In dit trainingspak wordt door de spelers van Liverpool dus niet getraind. Het wordt enkel en alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden in 2021-2022.

Liverpool presentatiepak 2021-2022 bestellen

Het Liverpool travel fleece trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de travel hoodie € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De broek bestel je vanaf € 59,95. Check ook andere nieuwe Liverpool trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Liverpool travel trainingspak direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop! 

of deze SHOP! 

Liverpool travel fleece trainingspak 2021-2022

Liverpool travel trainingspak 2021-2022

Liverpool travel trainingspak 2021-2022