Liverpool trainingsshirt 2022-2023

Ook de nieuwe Liverpool trainingskleding 2022-2023 is officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. De trainingslijn bevat ook weer een tweetal nieuwe trainingsshirts, welke door het keurkorps van manager Jürgen Klopp gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up in het seizoen 2022-2023. Dit betreft de eerste trainingscollectie van dit seizoen. Medio september 2022 en januari 2023 worden er opnieuw trainingsshirts aan de collectie van de club toegevoegd. Deze hebben hetzelfde template als deze trainingsshirts, maar een andere kleur.

Liverpool training shirt 2022-2023

Het eerste Liverpool trainingsshirt is fel rood met bordeaux rode details. Het eerste dat echter opvalt aan de nieuwe trainingslijn is de vernieuwde snit van de trainingslijn. Ter hoogte van de zijkanten van de trainingsshirts bevinden zich naden en ook van de zijkanten van de hals lopen er naar de oksels naden. Bovendien bevindt zich onder de hals een vlak. Op het Liverpool trainingsshirt is dit vlak bordeaux rood. Ook alle logo’s op het nieuwe Liverpool trainingsshirt 2022-2023 zijn bordeaux rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst de badge van de club. Op het midden van alle Liverpool trainingskleding staat dit seizoen weer het logo van AXA. De verzekeringsmaatschappij heeft met ‘’The Reds’’ een exclusieve deal en staat ook dit seizoen alleen op de trainingskleding van de club. Op de Liverpool voetbalshirt staat namelijk het logo van Standard Chartered. Op de mouwen van het Liverpool trainingsshirt bevindt zich een all-over print van ruiten en een fel rode taping. De taping zorgt ervoor dat het trainingsshirt nog meer getailleerd om het lichaam van de spelers valt. Ook aan de onderkant van de zijkanten van het Liverpool trainingsshirt bevindt zich een bordeaux rode band. Het Liverpool trainingsshirt is ook beschikbaar in een zwarte versie. Alle logo’s en details op dit trainingsshirt zijn fel rood. Het rode Liverpool trainingstenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood trainingsbroekje met fel rode logo’s en een rode golf aan de zijkanten. Bovendien bevatten de broekjes een all-over print van ruiten. Het zwarte trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroek met fel rode logo’s.

Zoals alle trainingskleding van Nike zijn de Liverpool trainingsshirts 2022-2023 weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal (100%) polyester van de trainingskleding. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de kleding en heeft ook een ventilerend effect. De spelers van Liverpool dragen overigens het zogenaamde Elite trainingsshirt. Dit trainingsshirt is gemaakt van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan) en bevat de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze kleding bevat extra ventilatiezones op strategische plekken en een extra taping voor een nog betere pasvorm.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Liverpool trainingsshirts 2022-2023, welke in ieder geval in de eerste seizoenshelft van 2022-2023 door de spelers gedragen wordt. De nieuwe collectie bevat ook een gloednieuw Liverpool trainingspak 2022-2023

Liverpool trainingsshirt bestellen

Het Nike Liverpool trainingsshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 44,95. Het Elite trainingsshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 69,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. Check bovendien andere Liverpool trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel de Liverpool trainingskleding direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop!

of deze SHOP! 

Liverpool trainingsshirt 2022-2023

Liverpool trainingsshirt 2022-2023 - Zwart