7 mei 2017

Liverpool trainingsshirt 2017-2018

Liverpool heeft dit weekend ook de trainingsshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. Deze nieuwe trainingsshirts dragen ''The Reds'' tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden komend seizoen. Liverpool en kledingsponsor New Balance hebben een viertal nieuwe trainingsshirts bekend gemaakt. Drie daarvan worden gebruikt als trainingsshirt voor de trainingen van de club. Het andere shirt betreft een pre-match top. Hierin wordt de warming-up afgewerkt. We bespreken de shirts hieronder!

Direct enthousiast over de trainingskleding van Liverpool? Scoor het exclusief in deze WINKEL of deze online SHOP!

Zwart, rood en grijs Liverpool trainingsshirt 2017-2018

Het Liverpool trainingsshirt is in drie verschillende kleuren gelanceerd: zwart, rood en grijs. Deze trainingsshirts zijn gebaseerd op hetzelfde template. Deze shirts bevatten een ronde hals en aan de zijkanten een diagonale baan waar nog een diagonale baan in is verwerkt. Het logo van kledingsponsor New Balance prijkt op de rechter borst van de shirts en de andere borst bevat het speciale logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de club. Dit logo is goud en bevat aan de rechterkant het oprichtingsjaar van de club (1892) en aan de linkerkant het huidige jaartal (2017). Onder het logo staat de tekst: ''125 YEARS.'' Op de trainingskleding van Liverpool staat een andere sponsor dan op de voetbalshirts. Waar op de tenues van de Engelse Premier League club het logo van hoofdsponsor Standard Chartered staat, staat op de trainingskleding het logo van BETVICTOR. Het gokbedrijf is sinds 2016 verbonden aan de club van trainer Jürgen Klopp.

Liverpool pre match top 2017-2018

Het warming-up shirt van Liverpool heeft een iets rijker design dan de trainingsshirts. Dit shirt wordt allereerst gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant van het shirt heeft een donkerdere tint dan de linkerkant. De mouwen zijn contrasterend. De logo's van de club, New Balance en BETVICTOR staan op dezelfde plek als op de trainingsshirts. Verder bevat het shirt rondom het logo een speciaal graphic design van horizontale en ronde strepen.

De trainingstenues kunnen gecompleteerd worden door een zwart trainingsbroekje en een grijs broekje. Ook hierop staan de logo's van de club en de Amerikaanse kledingsponsor. Alle Liverpool trainingskleding is uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De trainingstenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Wijnaldum, Sturridge, Mané, Coutinho, Lallana en andere sterren. Check ook het nieuwe Liverpool thuisshirt. 

Liverpool trainingsshirt kopen

Het nieuwe Liverpool trainingsshirt en warming-up shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. Het trainingsshirt heeft een prijs van € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Het warming-up shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 59,95. Wil je andere Liverpool producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Scoor het nieuwe trainingsshirt van Liverpool in deze WINKEL 

of deze online SHOP!