7 mei 2017

Liverpool trainingspak 2017-2018

Liverpool heeft dit weekend de nieuwe trainingslijn voor 2017-2018 gelanceerd. Deze nieuwe trainingslijn bevat ook een drietal nieuwe trainingspakken. Het nieuwe rode, zwarte en grijze Liverpool trainingspak worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden komend seizoen. Het rode pak wordt vooral gedragen in de aanloop naar de thuiswedstrijden op Anfield Road en het zwarte en grijze pak vooral tijdens de voorbereiding op uitwedstrijden in Engeland en Europa. De nieuwe Liverpool trainingspakken hebben hetzelfde template en bestaan uit een training sweater met rits en een strakke trainingsbroek. Check hieronder meer over het design van het nieuwe Liverpool trainingspak!

Op zoek naar het nieuwste Liverpool pak? Bestel het altijd in deze SHOP!

Liverpool training sweater en trainingsbroek 2017-2018

De training sweater van het nieuwe trainingspak is geheel rood en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Verder bevat de zip top weinig tierlantijnen. Op de linker borst prijkt in het goud het speciale logo ter ere van het 125 jarig bestaan. Dit betreft een gouden Liverbird. Aan de rechterkant van het embleem staat het oprichtingsjaar van The Reds (1892) en de linkerkant van het logo bevat de huidige jaargang (2017). Onder het logo staat de tekst: ''125 years.'' Bovendien staat onder het logo sponsor BETVICTOR. Deze sponsor staat sinds 2015-2016 alleen op de trainingskleding van de club. Op de tenues van Liverpool staat Standard Chartered als shirtsponsor. De rechter borst van de training top is uitgerust met het logo van kledingsponsor New Balance. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de Engelse club. Het rode Liverpool trainingspak wordt gecompleteerd door een rode tech trainingsbroek. Deze trainingsbroek valt strak om de benen en bevat twee zakken aan de zijkanten. Bovendien prijken op de trainingsbroek ook de logo's van de club en New Balance. Het nieuwe trainingspak van Liverpool is ook in een geheel zwarte en geheel grijze versie uitgebracht.

Alle trainingskleding van New Balance is uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vandaag lanceerde de club ook het nieuwe Liverpool trainingsshirt voor 2017-2018.

Liverpool trainingspak kopen

Het nieuwe Liverpool pak kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 59,95 en voor kinderen € 54,95. De trainingsbroek heeft dezelfde prijs voor kinderen en volwassenen. Wil je andere producten van Liverpool kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe trainingspak exclusief in deze SHOP

of in deze WINKEL