Liverpool trainingsjack Champions League 2020-2021

Tijdens de Champions League hymne dragen de spelers van Liverpool het nieuwe Liverpool Champions League trainingsjack! Dit jack is vandaag tegelijkertijd met het roze Liverpool trainingspak en verschillende andere items door de club in samenwerking met Nike gepresenteerd. In dit jack betreden de spelers van de Engelse kampioen bovendien het veld voordat de wedstrijden in het Europese toernooi beginnen. Dit jack wordt uit gedaan zodra de wedstrijden beginnen.

Grijs/roze Liverpool trainingsjack 2020-21

Alle Nike trainingsjacks bevatten dit jaar het zogenaamde I96 template van Nike. Ook in het nieuwste Liverpool trainingsjack komt dit design weer tot zijn recht. De body van het jack is grofweg verdeeld in drie vlakken. Het bovenste vlak is licht grijs, het vlak onder de borst heeft een iets donkere tint grijs en het vlak daaronder is zwart. Ook de mouwen van het trainingsjack zijn zwart. Hiermee is het trainingsjack van Liverpool geheel in stijl van de kleuren van het 3e shirt, waarin het met name de uitwedstrijden in de Champions League speelt. Dit tenue bevat ook roze details en die mogen dan ook niet op het Liverpool trainingsjack ontbreken. Het trainingsjack bevat op de schouders en de mouwen een roze taping. Deze loopt ongeveer door tot de ellebogen. Alle logo's op het trainingsjack zijn wit. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds dit jaar de kledingsponsor van Liverpool en is dus verantwoordelijk voor het design en de productie van alle nieuwe Liverpool trainingskleding. De andere borst bevat de Liverbird met daaronder het logo van sponsor AXA. De verzekeringsmaatschappij prijkt alleen op de Liverpool trainingskleding. Op de tenues staat sinds 2010 het logo van Standard Chartered. Op de achterkant zijn de initialen van de club aangebracht: LFC. Verder bevat het jack de gebruikelijke technische details. Het jack is uitgerust met een hoge hals met een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits. Bovendien is het jack uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, waardoor het zowel een perfect jack is om in te trainen als om casual te dragen.

Het nieuwe jack is overigens perfect te combineren met de trainingsbroek van het nieuwe Champions League trainingspak van de club. Deze trainingsbroek is zwart en bevat aan de bovenkant een diagonale band. De logo's op de trainingsbroek zijn roze. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingsjack dat door de spelers alleen gedragen wordt in de voorbereiding op de wedstrijden in Europa en check bovendien het Liverpool Champions League trainingsshirt.

Liverpool trainingsjack bestellen

Het Liverpool trainingsjack kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. De jacks zijn namelijk beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor volwassenen is het jack € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Check ook andere trainingskleding van de club in deze webshops. Directe levering!

Bestel het nieuwe Liverpool trainingsjack direct in deze SHOP!

of deze webshop! 

Liverpool trainingsjack Champions League 2020-2021

Liverpool trainingsjack Champions League 2020-2021