Liverpool Champions League trainingsshirt 2020-2021

De nieuwe Liverpool Nike Champions League collectie is vandaag officieel gelanceerd! The Reds dragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal dan ook een tweetal nieuwe trainingsshirts. Het training shirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het warming-up shirt wordt door het keurkorps van manager Jürgen Klopp gedragen tijdens de warming-up, net voordat de Champions League wedstrijd begint. Voor het eerst is Nike verantwoordelijk voor de nieuwe CL collectie van de club. Het Amerikaanse sportmerk is vanaf dit jaar de kledingsponsor van de club en daarmee verantwoordelijk voor alle kleding die de Engelse kampioen dit jaar draagt.

Liverpool warming-up shirt Champions League 2020-2021

De warming-up shirts van Nike hebben altijd een wat spannender design dan de trainingsshirts en daar vormen de nieuwe Liverpool Champions League warming-up shirts geen uitzondering op. Het Liverpool warming-up shirt heeft dit seizoen zwart als basiskleur en bevat een all-over graphic print in het rood. Deze print symboliseert de omgeving rondom het stadion van de club, Anfield Road. De linkermouw bevat een diagonale, zilveren band en deze kleur komt ook terug in alle logo's. De swoosh van Nike staat op de rechterborst en de clubbadge prijkt op de andere borst. AXA staat evenals vorig seizoen op alle trainingskleding van Liverpool en op het warming-up shirt prijkt het logo van de verzekeringsmaatschappij op het midden van de borst. Verder is het pré match top uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De all-over print loopt ook door over de achterkant van het training shirt.

Roze Liverpool trainingsshirt 2020-2021

Het Liverpool Champions League trainingsshirt (het shirt waarin alleen getraind wordt) heeft alle kenmerken van het standaard Nike Strike template. De body van het trainingsshirt is fel roze of rood (door Nike ''Crimson'' genoemd) en de mouwen zijn zwart. Op beide mouwen verschijnt een diagonale zilveren band en alle logo's op dit trainingsshirt zijn zwart. Het trainingsshirt is uitgerust met een ronde hals. Beide nieuwe training tenues van Liverpool kunnen perfect gecombineerd worden met het trainingsbroekje. Dit broekje is zwart met roze logo's en ook weer een diagonale band in het zilver. Alle trainingskleding van de Engelse topclub is dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Hierdoor zijn deze trainingstenues perfect om in je vrije tijd te dragen of om in te sporten en trainen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Champions League collectie, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als van Dijk, Mané, Thiago, Firmino, Henderson, Alexander-Arnold en andere spelers of check het roze Liverpool trainingspak.

Liverpool trainingsshirt bestellen

Het trainingsshirt en warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is in kindermaten € 54,95 en voor volwassenen € 59,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 29,95. Check ook andere trainingskleding van de club in deze webshops!

Bestel je Liverpool Champions League trainingsshirt direct in deze SHOP! 

of deze SHOP!

of deze webshop! 

Liverpool trainingsshirt Champions League 2020-2021

Liverpool warming-up shirt Champions League 2020-2021