Liverpool presentatiepak 2020

Het laatste Liverpool presentatiepak van New Balance is een feit. Vandaag hebben Liverpool en het Amerikaanse sportmerk namelijk de nieuwe trainingslijn voor 2020 gepresenteerd. Deze collectie bevat ook een nieuw presentatiepak. Omdat Liverpool in mei afscheid neemt van New Balance betreft dit het laatste Liverpool presentatiepak van het merk. Vanaf 1 juni is Nike namelijk kledingsponsor van The Reds. Het presentatiepak wordt door de spelers van Liverpool gedragen tijdens het reizen en het verblijf in het hotel in de voorbereiding op de Premier League en Champions League wedstrijden van januari tot mei 2020.

Turquoise Liverpool trainingsjack en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Liverpool presentatiepak 2020 bestaat uit een zogenaamde Base Storm Jacket en een trainingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van het nieuwe Liverpool trainingspak voor 2020. Het storm trainingsjack is overwegend turquoise (door New Balance TEAL genoemd). De zwarte details komen onder andere terug in een taping op de mouwen en vanaf de ellebogen naar de onderkant van het jack zijn de mouwen ook zwart. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club, New Balance en sponsor AXA op de borst. Verder bevat het nieuwe storm base trainingsjacks van Liverpool een doorlopende rits en heeft het twee zakken aan de zijkanten. In de kraag zit bovendien een capuchon verstopt. Dit is natuurlijk handig wanneer het regent. Het jack is door New Balance bovendien uitgerust met een extra laagje welke nog sneller water afstoot & is gemaakt van een iets zwaarder polyester. Dit betreft een ander polyester dan die van het Liverpool trainingspak.

Het nieuwe Liverpool presentatiepak voor 2020 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Op deze trainingsbroek staan ook weer de logo's van de club, New balance en AXA. De Liverpool trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De Liverpool trainingsbroek is verder uitgerust met twee zakken met een rits en daarnaast heeft het pak een toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de broek van Liverpool is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard is het pak ook weer voorzien van de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe presentatiepak van Liverpool, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Van Dijk, Mané, Firmino, Salah, Minamino, Wijnaldum en nog meer spelers. De technische staf van Liverpool draagt overigens komend half jaar een khaki presentatiepak. Check ook het turquoise Liverpool trainingsshirt. 

Liverpool presentatiepak 2020 bestellen

Het turquoise Liverpool presentatiepak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor volwassenen in de maten S, M , L, XL en XXL & voor kinderen in de maten 122, 134, 146 en 158. Voor volwassenen is het jack € 69,95 en voor kinderen € 59,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 39,95. Directe levering!

Bestel het nieuwe Liverpool trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze winkel!