Liverpool trainingsshirt 2020

Liverpool en New Balance hebben een nieuw trainingsshirt voor de club uitgebracht. Dit trainingsshirt draagt het keurkorps van manager Jürgen Klopp tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft niet alleen het laatste trainingsshirt van dit seizoen, maar ook het laatste Liverpool trainingsshirt van New Balance. Vanaf juni neemt Nike het stokje over en draagt Liverpool dus trainingskleding van Nike.

Het laatste Liverpool trainingsshirt van New Balance

Het nieuwe Liverpool trainingsshirt heeft dezelfde kleur als het Liverpool trainingspak 2020. Het trainingsshirt is namelijk bijna geheel turquoise met zwarte accenten. De logo's van New Balance en de club op de borst zijn zwart en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor AXA. Het verzekeringsbedrijf staat vanaf begin dit seizoen op de trainingskleding van The Reds. Dit is een andere sponsor dan op de Liverpool voetbalshirts staat. Op de tenues van Liverpool prijkt namelijk het logo van de bank Standard Chartered sinds 2010. Een ander detail van het tenue is de zwarte band aan de onderkant van de mouwen. De band is uitgerust met een design van een soort haaientanden. Deze symboliseren de flitsende strepen van het New Balance logo. De mouwen bevatten een band met een iets andere structuur. Hierin is de NB Dry technologie verwerkt, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe trainingsshirt is overigens ook beschikbaar in het khaki. Deze kleur wordt door de technische staf van de club het komende half jaar gedragen.

Het nieuwe Liverpool trainingstenue voor 2020 wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje, waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het laatste Liverpool trainingstenue van New Balance, dat vanaf nu door de spelers en staf gedragen wordt.

Liverpool trainingsshirt bestellen

Het turquoise en khaki Liverpool trainingstenue kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is voor kinderen € 33,95 en voor volwassenen € 39,95. Het trainingsbroekje bestel je al vanaf € 34,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Liverpool trainingsshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel!