8 mei 2017

Liverpool presentatiepak 2017-2018

Een nieuw presentatiepak mag natuurlijk niet ontbreken in de nieuwe Liverpool trainingscollectie van 2017-2018. Afgelopen weekend is het nieuwe presentatie trainingspak officieel door de club en kledingsponsor New Balance bekend gemaakt. Het presentatiepak is het pak dat door de spelers gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel. Bovendien zien we vaak een deel van de staf van de club in dit pak tijdens de wedstrijden of staan de spelers in dit presentatiepak de pers te woord na afloop van de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende komend seizoen. Liverpool en New Balance hebben het nieuwe presentatiepak in drie verschillende kleuren gelanceerd.

Rood, zwart en grijs Liverpool presentatiepak

Het nieuwe, rode Liverpool presentatiepak voor 2017-2018 wordt vooral gedragen in de aanloop naar en rondom de thuiswedstrijden op Anfield Road. Het pak bestaat uit een trainingsjack en woven trainingsbroek. Het trainingsjack van het pak is overwegend rood en bevat zwarte accenten. De zwarte details komen vooral terug in een diagonaal vlak op de mouwen. De linker borst van het jack bevat in het geel het speciale Liverpool logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de club. Liverpool werd in 1892 opgericht en viert daarom dit jaar het jubileum. Aan weerszijden van het logo zijn de jaartallen aangegeven. Onder het logo staat de tekst: ''125 years.'' Daaronder bevindt zich het embleem van sponsor BETVICTOR. Het gokbedrijf staat alleen op de trainingskleding van ''The Reds.'' Op de tenues van Liverpool staat Standard Chartered. De rechter borst van het jack is uitgerust met het logo van New Balance en de zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken. Dit presentatiepak wordt gecompleteerd door een presentatiebroek. Deze is ook geheel rood en bevat de logo's van de club en New Balance aan de zijkanten. Ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek valt strak om de benen.

Het nieuwe presentatiepak is door Liverpool en NB ook in het zwart en grijs gelanceerd. Deze pakken worden voornamelijk gedragen in de voorbereiding op of rondom de uitwedstrijden gedurende 2017-2018. De nieuwe Liverpool pakken zijn uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Liverpool trainingspak voor 2017-2018.

Liverpool presentatiepak kopen

Het nieuwe rode, zwarte en grijze presentatiepak van Liverpool kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor volwassenen is € 120,- en voor kinderen ongeveer € 100,-. Wil je andere Liverpool producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Scoor het nieuwe presentatiepak van Liverpool exclusief in deze WINKEL 

of deze online SHOP!