Dit is het Nike Liverpool Tech Fleece pak 2023-2024

De Tech Fleece collectie van Nike is iedere winter weer één van de populairste lijnen van het Amerikaanse sportmerk! De pakken houden je namelijk perfect warm tijdens de koude herfst- en winterdagen. Dat heeft alles te maken met het fijne materiaal waarvan deze joggingpakken zijn gemaakt, maar daarover straks meer. Ook dit jaar heeft Nike voor de clubs waarvan het kledingsponsor is weer een speciale tech fleece collectie gelanceerd en dus ook voor Liverpool. Helaas zien we de spelers van Liverpool deze pakken (te) weinig dragen. Wel worden deze pakken soms gedragen na een training of een wedstrijd.

Liverpool Nike Tech Fleece vest 2023-2024

Het Liverpool Nike Tech fleece trainingspak 2023-2024 is een knipoog naar het Liverpool 3e shirt 2023-2024, het voetbalshirt dat vooral tijdens de uitwedstrijden in Europa en de FA Cup gedragen wordt. Zowel het tech fleece vest als de joggingbroek zijn grijs en bevatten paarse details, als verwijzing naar het alternatieve uitshirt. Deze kleuren komen namelijk terug in de logo’s van Nike en de club op de borst van het vest en aan de bovenkant van de trainingsbroek. Het vest heeft verder het iconische design. Het meest opvallende aan dit design is de v-baan op de borst. Deze zwarte baan is geïnspireerd door de chevron op de windrunners van Nike. De windrunner neemt namelijk een speciaal plekje in bij het Amerikaanse sportmerk. Tot 1978 was het kledingmerk namelijk alleen gespecialiseerd in de productie van sportschoenen en in dat jaar was de windrunner het eerste kledingstuk dat door het merk geproduceerd werd. Sinds 1978 bevatten de windrunners van Nike ook de v-baan op de borst. Het tech fleece vest heeft verder een doorlopende zwarte rits en bevat een hoge hals met een capuchon, waarin je je heerlijk kunt verstoppen. Het vest is bovendien voorzien van twee zakken aan de zijkanten en heeft op de linkermouw ook nog een zak met een rits.

Liverpool Nike tech fleece joggingbroek 2023-2024

Het Liverpool FC Tech Fleece pak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een grijze joggingbroek. De joggingbroek heeft aan de onderkant cuffs, waardoor deze perfect aansluit op je benen. Ter hoogte van de heupen bevinden zich ook diagonale lijnen, die samen weer de iconische chevron vormen. De joggingbroek is ook uitgerust met twee zakken en bevat aan de bovenkant een elastische tailleband met een trekkoord, waarmee je zelf de pasvorm aan kunt passen.

Het materiaal

Dan het belangrijkste van het Nike Liverpool tech fleece trainingspak: dat is namelijk het materiaal. Al bijna een decennia produceert het sportmerk namelijk deze heerlijke pakken. Dat deze pakken zo’n succes zijn, heeft alles te maken met de pasvorm en de stof. De pakken zijn gemaakt van de Nike tech fleece stof. Dit is een combinatie tussen katoen (66%) en polyester (34%) en heeft als kenmerk dat het zowel aan de binnen- als de buitenkant een zachte en gladde touch heeft. Deze stof houdt je goed warm, zonder dat het voor extra volume zorgt. Super zacht dus en met een perfecte fit!

Liverpool tech fleece trainingspak bestellen

Het Liverpool FC tech fleece pak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL). Zowel het vest als de joggingbroek hebben een prijs van € 129,95. Check ook andere Liverpool FC merchandising in deze winkels!  

Nike.nl
vanaf € 129.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 129.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 129.95
Bestellen >

Dit is het Nike Liverpool Tech Fleece pak 2023-2024
Dit is het Nike Liverpool Tech Fleece pak 2023-2024
Dit is het Nike Liverpool Tech Fleece pak 2023-2024
Dit is het Nike Liverpool Tech Fleece pak 2023-2024
Dit is het Nike Liverpool Tech Fleece pak 2023-2024