Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024

Het nieuwe Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024 is paars! In het paarse uitshirt speelt het team van manager Jürgen Klopp vooral de uitwedstrijden in de verschillende bekers, dus in Europa, de FA Cup en League Cup. Bovendien vormt het voetbalshirt in de Premier League het alternatief voor het Liverpool uitshirt 2023-2024. Het nieuwe voetbalshirt werd gepresenteerd door Liverpool spelers Alisson, Kearns en Szobolai tijdens een evenement met BOSS Night in de Eventim Olimpia in de stad, waarbij honderden fans van ''The Reds'' aanwezig waren. Waar het nieuwe thuisshirt en uitshirt een retro look hebben, hebben Nike en Liverpool bij dit voetbalshirt voor een makkelijke weg gekozen.

Paars en een standaard template

Het Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024 is geheel paars en bevat helaas weinig creativiteit van de zijde van Nike. Het voetbalshirt heeft namelijk een standaard template, dat door Nike ook gebruikt werd voor verschillende voetbalshirts van vrouwenteams tijdens het WK vrouwenvoetbal 2023. Ook de Oranje Leeuwinnen WK 2023 voetbalshirts hebben namelijk dit template. Het template wordt gekenmerkt door een speciaal patroon van verticale golven in twee tinten paars. In het patroon is ook een all-over print van wolken te ontdekken. Verder is het Liverpool 3e voetbalshirt uitgerust met donker paarse accenten. De panels aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn donkerpaars en hetzelfde geldt voor de driehoeken naast de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het 3e voetbalshirt van ''The Reds'' zijn wit. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de linkerborst het clublogo, op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor Standard Chartered en de linkermouw bevat het logo van Expedia. Ook in de nek op de achterkant van dit voetbalshirt staan twee vlammen met het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillborough drama omgekomen supporters in 1989.

Het voetbalbroekje van het 3e tenue is ook paars en bevat hetzelfde patroon als het voetbalshirt. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten een donkerpaarse taping en de logo's van de club en Nike zijn ook wit. De kousen zijn paars en bevatten een patroon van flitsende, horizontale strepen op het midden. Op de wedstrijdsokken staan ook de initialen van de club (LFC) en de swoosh van Nike in het wit.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit en Dri Fit ADV. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd, zijn lichter en hebben extra knit ventilatiezones.
  • Onderdeel van het Nike Move To Zero programma: De voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled materiaal, afkomstig van plastic waterflessen
  • De logo's van Liverpool en Nike hebben een unieke gespikkelde afwerking van Nike Grind, die is gemaakt door productieschroot en oude sneakers, die omgezet zijn in gerecyclede materialen.
  • Pasvorm: Authentic - SlimFit. Replica - Normaal.

Liverpool 3e voetbalshirt bestellen

Het Nike Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 94,95 en het authentic voetbalshirt € 149,95. Voor kinderen zijn de voetbalshirts € 74,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. In de onderstaande winkels kun je de Liverpool FC voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het voetbalshirt dragen. Check ook de andere Liverpool voetbalshirts en tenues!

Nike.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 74.95
Bestellen >

Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024
Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024
Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024
Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024