19 september 2017

Liverpool lanceert het nieuwe New Balance Special-edition Pitch Black shirt

Liverpool FC en New Balance hebben vandaag het nieuwe special-edition pitch black shirt gelanceerd. Dit shirt maakt onderdeel uit van een ''BLACK PACK'' en is ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van de club gelanceerd. Het voetbalshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt van de club. De club en kledingsponsor New Balance hebben het shirt alleen in een andere kleur gelanceerd. Check hieronder meer over het design van het ''special edition'' shirt van de Engelse club, die onder leiding staat van Jürgen Klopp.

Liverpool FC pitch black special-edition shirt

Liverpool viert het 125 jarig bestaan van de club met het lanceren van een special-edition pitch black shirt. Dit shirt zal helaas niet worden gedragen door de spelers en is ook geen vierde shirt van The Reds. Het shirt is een zwarte uitvoering van het geweldige rode thuisshirt. Dit shirt zal het zelfde geproduceerd worden als het thuisshirt waar de spelers van Liverpool hun wedstrijden in spelen, met materiaal van een hogere kwaliteit. De kenmerken van het shirt, volgens de club, zijn als volgt:

  • New Balance Dry technologie
  • Verbeterde rek
  • Hitte geactiveerde laser delen onder de arm om de frisse lucht te vergroten. Dit zorgt voor een verkoelend effect wanneer nodig

''The Reds'' veranderen dus voor even in ''The Blacks'' door dit special-edition shirt met deze nieuwe look. Het traditionele rode shirt is al jarenlang het thuisshirt van de club. Op 15 maart, 1892, werd de club opgericht. 8 jaar na het toetreden van de Football League, in 1901, werden ze voor het eerst kampioen op het Anfield van Liverpool. In november 1964 ging Liverpool voor het eerst in een volledig rood tenue spelen. Er werd namelijk gezegd dat het team nog meer intimidatie uitstraalde in een volledig rood tenue. En na jaren van het winnen van nationale prijzen en Europese titels viert Liverpool FC nu het 125 jarig bestaan van de club. Liverpool FC staat nooit stil en hun verhaal wordt nog steeds geschreven.

Dan nog even over het design van het shirt. Het shirt is geheel zwart en dit geldt ook voor de verschillende logo's op het shirt. De logo's van New Balance, de club en Standard Chartered staan namelijk ook monochroom op het shirt. Het logo van de club op de linker borst betreft een logo ter ere van het 125 jarig bestaan. In dit logo is de tekst ''125 years'' verwerkt, evenals de jaartallen 1892 en 2017. Verder bevat het shirt een wat diepere v-hals en is het voetbalshirt uitgerust met dunne, verticale pinstripes.

Liverpool FC pitch black special-edition shirt kopen

Het nieuwe special edition voetbalshirt van Liverpool kan vanaf mid-september gekocht worden in de onderstaande winkels. Dit shirt is alleen beschikbaar in de authentic versie en heeft een prijs van € 120,-. Het shirt is alleen te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil je andere Liverpool producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

 Scoor dit shirt in deze online SHOP, DEZE ONLINE WINKEL of deze STORE!