Dit zijn de Liverpool FC trainingsshirts 2023

Liverpool bivakkeert dit seizoen in de middenmoot van de Premier League en moet er alles aan doen om zich te kwalificeren voor Europees voetbal volgend seizoen! Gaat de nieuwe Nike trainingslijn van Liverpool het laatste zetje in de juiste richting geven? Dat is de vraag! Afgelopen week werd de nieuwe trainingscollectie van ''The Reds'' officieel gepresenteerd door Nike. Deze trainingslijn bevat ook weer een tweetal nieuwe trainingstenues, die door het team van manager Jürgen Klopp gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, beker en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. Dit betreffen direct de laatste trainingsshirts van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en Nike de collectie voor het seizoen 2023-2024.

Liverpool trainingsshirt 2023

Het Liverpool trainingsshirt 2023 heeft dezelfde kleur als het Liverpool trainingspak 2023. De body van het trainingsshirt is wit en de mouwen zijn grijs. Het trainingsshirt heeft ook alle kenmerken van het Nike Strike template. Op de mouwen bevindt zich een patroon van ruiten en onder de ronde hals staat een rood vlak met een ronding. Dit vlak is ook kenmerken voor het Nike Strike template. Alle logo's op het Liverpool trainingstenue 2023 zijn rood. Op de rechterborst staat de swoosh van Nike, de linkerborst bevat het officiële clublogo en op het midden van alle Liverpool trainingskleding staat het logo van AXA. Het logo van het verzekeringsbedrijf staat alleen op de trainingskleding. Op de voetbalshirts van de Premier League club staat het logo van de Britse bank Standard Chartered. Het Liverpool FC trainingstenue 2023 wordt compleet gemaakt door een grijs trainingsbroekje. Dit voetbalbroekje bevat ook een all-over print van ruiten en heeft aan de zijkanten een rode golf. Op de trainingsbroekjes staan ook de logo's van de club en Nike.

Liverpool warming-up shirt 2023

Het Liverpool warming-up shirt 2023 heeft een bijzonder design. Het inloopshirt is ook grijs/zilver en bevat een all-over print van ruiten, waarin de initialen van de club (LFC) op een creatieve manier verwerkt zijn. Ook dit trainingtenue bevat een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het andere trainingstenue. Het warming-up tenue wordt gecompleteerd door hetzelfde trainingsbroekje. Beide trainingstenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Liverpool trainingskleding bestellen

De nieuwe Liverpool trainingsshirts 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De warming-up shirts zijn beschikbaar vanaf € 54,95. Check ook de andere nieuwe Liverpool FC trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel deze trainingsshirts direct in de NIKE SHOP 

of deze SHOP

of deze winkel!

Liverpool FC trainingsshirt 2023

 

Liverpool FC warming-up shirt 2023