Dit trainingspak draagt Liverpool in 2023

Het Liverpool LeBron James voetbalshirt is niet het enige nieuwe item uit de nieuwe Liverpool collectie. De spelers van The Reds dragen de komende maanden ook een nieuw trainingspak! Het wit/grijze Liverpool trainingspak is onderdeel van de nieuwe Nike Liverpool trainingscollectie 2023, welke door het team van manager Jürgen Klopp gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023, dus in dit geval vanaf februari tot mei 2023. Medio mei/juni lanceren de club en Nike de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024.

Liverpool training sweater 2023

Het Liverpool trainingspak 2023 is een combinatie van wit/grijs en rood. De body van de Liverpool training sweater is volledig wit en de mouwen zijn grijs, terwijl alle logo's op de training sweater rood zijn. De training sweater heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat zich op het onderste deel van de mouwen een all-over print van ruiten bevindt. De training sweater heeft ook een semi hoge hals met een rits tot de borst. Het bovenste gedeelte bevat een rood vlak. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Sponsor AXA versiert het midden van de Liverpool training sweater. AXA staat alleen op de Liverpool trainingskleding en dus niet op de voetbalshirts. Op de tenues prijkt namelijk het logo van Standard Chartered. De training sweater heeft ook weer duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De training sweater heeft al een getailleerde pasvorm. De sweater is namelijk gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit betreft een elastisch materiaal, dat perfect aansluit op het lichaam. De achterzijde van de Liverpool training sweater is iets langer en biedt extra bescherming.

Liverpool trainingsbroek 2023

Het Liverpool trainingspak wordt compleet gemaakt door een grijze (Door Nike wordt deze kleur ''Smoke Grey'' genoemd) trainingsbroek en ook de trainingsbroek heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant van de trainingsbroek heeft dezelfde all-over print als op de mouwen van de training sweater. Ter hoogte van de bovenbenen staan de logo's van de club en Nike in het rood. De Liverpool trainingsbroek 2023 heeft verder de gebruikelijke kenmerken. De trainingsbroek heeft aan de bovenkant een elastische Nike FlyVent tailleband met trekkoord, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen. De trainingsbroek bevat ook twee zakken aan de zijkanten. Bovendien heeft de trainingsbroek een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. De trainingsbroek heeft aan de onderkant ook enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Materiaal Liverpool trainingspak

De stof van het Liverpool trainingspak betreft 91% polyester en 9% elastaan. Dit elastische materiaal sluit naadloos op het lichaam aan. In deze stof is de Nike Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Het Liverpool trainingspak heeft een normale pasvorm. 

Liverpool trainingspak bestellen

Het Liverpool trainingspak 2023 is in verschillende versies beschikbaar. Voor heren en dames zijn de training sweater en trainingsbroek € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het trainingspak is beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere nieuwe Liverpool trainingskleding in deze winkels!

Bestel het Liverpool trainingspak direct in de NIKE SHOP 

of deze SHOP

of deze winkel!

Liverpool trainingspak 2023

Liverpool trainingspak 2023

Liverpool trainingspak 2023