Liverpool FC keepersshirt 2022-2023

De keepers van Liverpool weten in welk tenue zij aankomend seizoen het doel verdedigen. Tegelijk met het Liverpool thuisshirt 2022-2023, is ook het nieuwe keeperstenue van Allison Becker, Kelleher, Karius en Adrian vandaag officieel gelanceerd. De keepers van The Reds dragen dit keeperstenue tijdens de wedstrijden in de Engelse Premier League, de FA Cup de League Cup en tijdens de Europese thuiswedstrijden in de Champions League op Anfield. Ben je nieuwsgierig naar het tenue waarin vooral Allison aankomend seizoen te bewonderen is? Check de details hieronder!

Het Paarse Liverpool keepersshirt 2022-2023

Het nieuwe keeperstenue van Liverpool is gebaseerd op een standaard template van Nike. De meeste Europese voetbalclubs met het Amerikaanse sportmerk als hoofdsponsor krijgt aankomend seizoen een ontwerp, gebaseerd op dit design. Het shirt heeft een interessante kleurencombinatie van twee verschillende tinten paars. De body van het shirt is wat lichter paars, terwijl de mouwen en een versiering rond de kraag van het tenue een donkerdere tint zijn. De hals van het shirt is rond van kleur. Op de rechterborst staat het bekende Nike logo. De Swoosh is zwart van kleur. Op de linkerborst prijkt de Liverbird. De vogel die symbool staat als het logo van Liverpool is ook zwart van kleur. De initialen van Liverpool zijn onder dit logo terug te vinden ‘’L.F.C.’’ De sponsor van Liverpool is Standard Chartered. Deze sponsor staat niet alleen prominent op het thuisshirt, maar ook op het keeperstenue van The Reds. Op de buik van het shirt staat Standard Chartered in zwarte letters. Sinds 2010 vervult het bedrijf deze functie. Mouwsponsors zijn tegenwoordig steeds populairder en sinds 2020 staat de naam van Expedia dan ook op de mouwen van de shirts van Liverpool. De achterkant van het tenue heeft ook de opvallende combinatie van verschillende paarse tinten. Ook het eerbetoon aan het Hillsborough drama is weer terug te vinden op het keeperstenue van Liverpool. De twee fakkels met daartussen het getal 97 staat op de achterkant van de kraag. Het is voor het eerst dat het getal aangepast is naar 97. Afgelopen jaar overleed Liverpool supporter Andrew Devine aan een hersenaandoening, opgelopen bij het drama.

Het nieuwe keeperstenue van Allison Becker wordt gecompleteerd door een paarse voetbalbroek en paarse kousen. Ook hierop zijn, in het zwart, de sponsoruiting van de club en Nike terug te vinden. Alle tenues van Nike zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, deze zorgt voor ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden. Zodat de spelers, of in dit geval keepers van Liverpool optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Deze technologie is verwerkt in de stof (100% polyester) van het tenue. Nieuwsgierig naar het tenue? Check hieronder nog meer foto’s

Liverpool keepersshirt bestellen

Het nieuwe Liverpool keepersshirt is vanaf medio mei te bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (Maten 128, 140, 152, 164, 176) kost het shirt € 69,95. In deze webshops heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam, of de naam van je favoriete keeper van Liverpool FC. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Liverpool keepersshirt in de NIKE SHOP

of in deze Liverpool Fanshop (Inclusief officiële bedrukking en goedkope t- shirts)

of in DEZE SHOP