22 september 2021

Liverpool Champions League trainingsshirts 2021-2022

Ook Liverpool FC draagt een tweetal nieuwe trainingstenues in de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League. De nieuwe trainingslijn van ''The Reds'' bevat namelijk zowel een nieuw trainingsshirt als een pré match top. Beide shirts worden gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. In de poulefase neemt het team van Jürgen Klopp het dit jaar op tegen AC Milan, FC Porto en Atlético Madrid.

Grijs Liverpool trainingsshirt 2021-2022

Het Liverpool Champions League trainingsshirt 2021-2022 heeft een wat saaie kleurencombinatie. Het trainingsshirt is namelijk lichtgrijs met gele accenten. Deze gele tint is afkomstig van het Liverpool 3e voetbalshirt 2021-2022. Dit betreft het tenue dat door de club vooral gedragen wordt tijdens de uitwedstrijden in de Champions League dit seizoen. Deze kleur komt namelijk terug in alle logo's op het trainingsshirt. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Sponsor AXA versiert het midden van het trainingstenue. Qua design heeft het trainingstenue de kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen van het shirt zijn zwart en bevatten op het midden een diagonale lichtgrijze band. De mouwen bevatten bovendien een print van ovale vormen, welke ook kenmerkend zijn voor het Nike Strike template. Het trainingsshirt is bovendien voorzien van een ronde hals. Het trainingsbroekje is zwart met en een diagonale gele band. De logo's op het trainingsbroekje zijn geel.

Liverpool warming-up shirt Champions League 2021-2022

Het Liverpool Champions League warming-up shirt heeft geen standaard design, maar heeft juist een wat meer retro look. De basiskleur van de pré match top is grijs, maar verder bevat het shirt een design van horizontale gele banen, welke geflankeerd worden door rode en witte lijnen. Ook het inloopshirt bevat een diagonale band. Echter bevindt zich deze band alleen op de linkermouw. Alle logo's op het warming-up shirt zijn zwart. De logo's staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt. Beide nieuwe trainingsshirts zijn uitgerust met de Nike DriFit technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingsshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van zweet/vocht en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Champions League trainingslijn van Liverpool en check ook het grijze Liverpool trainingspak 2021-2022, dat onderdeel is van deze collectie.

Liverpool Champions League trainingstenues bestellen

Het Nike Liverpool Champions League trainingsshirt en warming-up shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De warming-up shirt bestel je vanaf € 49,95. Check ook andere Liverpool kleding in de onderstaande winkels!

Bestel de Liverpool trainingsshirts direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop! 

of deze SHOP! 

Liverpool trainingsshirt Champions League 2021-2022

Liverpool warming-up shirt Champions League 2021-2022