Koeweit voetbalshirts 2023-2024

Adidas en de nationale voetbalbond van Koeweit hebben deze week de nieuwe Koeweit voetbalshirts 2023-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Koeweit de interlands in de periode 2023-2024. Het nationale voetbalelftal heeft zich niet geplaatst voor de Azië Cup, welke deze zomer plaats vindt in Qatar. Vanaf dit jaar is adidas de kledingsponsor van het Koeweitse voetbalelftal. Het Duitse sportmerk is de vervanger van het Italiaanse sportmerk Erreà.

Koeweit thuisshirt 2023-2024

De Koeweit voetbalshirts 2023-2024 hebben het standaard adidas Condivo 22 template. Het thuisshirt is blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen, die geïnspireerd is door de structuur van doelnetten. Het thuisshirt bevat een V-hals, waarvan de onderkant wit is. De is ook de kleur van de adidas strepen op de schouders en mouwen. Het adidas performance logo prijkt op de rechterborst. Dit betreft nog het oude adidas performance logo. Onlangs lanceerde adidas het nieuwe performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt daarom het 3BAR logo genoemd. Op de andere borst prijkt het logo van de Koeweitse voetbalbond, de Kuwait Football Association (KFA). Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Koeweit uitshirt 2023-2024

Het Koeweit uitshirt 2023-2024 is goud en bevat dezelfde all-over print van geometrische vormen als op het thuisshirt. Alle details op het uitshirt zijn donkerblauw. De adidas strepen op de schouders, het adidas performance logo op de rechterborst en de driehoek op de zijkanten van het tenue zijn namelijk donkerblauw. Ook dit tenue is uitgerust met een V-hals en kleine opstaande kraag en de linkerborst bevat het logo van de voetbalbond. Het voetbalbroekje en de kousen van het Koeweit uittenue hebben dezelfde kleuren als het uitshirt. Zoals alle adidas tenues zijn de Koeweit tenues uitgerust met de adidas performance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Helaas kun je de nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Koeweit nog nergens bestellen. Ben je op zoek naar voetbalshirts van andere Aziatische clubs? Check het in deze webshop! 

Koeweit thuisshirt 2023-2024

Koeweit voetbalshirts 2023-2024