Koeweit voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Koeweit en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Koeweit voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt het Koeweitse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Azië Cup, welke van 16 juni tot 16 juli 2023 plaats vindt in China.

Koeweit thuisshirt 2022-2023

De nieuwe Koeweit voetbalshirts 2022-2023 hebben opvallend veel weg van de Italië voetbalshirts van begin jaren '80. De vlag van beide landen hebben dezelfde kleuren en ook het voetbalshirt van het Koeweit is altijd overwegend blauw. De tenues zijn echter geïnspireerd door de voetbalshirts die het land droeg tijdens de Azië Cup van 1996. Het nieuwe Errea Koeweit thuisshirt 2022-2023 is ook blauw en bevat een V-hals in de kleuren van de nationale vlag: rood/wit/groen. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de lijnen aan de onderkant van de polokraag en ook de mouwen bevatten aan de onderkant een rood/wit/groene band. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Errea en de linkerborst bevat de badge van de Koeweitse voetbalbond, de Kuwait Football Association (KFA). De binnenkant van de hals bevat een borduursel van de naam van het land. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit of blauw voetbalbroekje en de kousen zijn ook blauw met een groen/wit/rode band.

Koeweit uitshirt 2022

Het Koeweit uitshirt 2022-2023 heeft exact hetzelfde template als het thuisshirt, maar is wit. De kraag van het voetbalshirt is overwegend blauw en bevat daaronder een rode, witte en groene lijn. Dit design komt ook weer terug in de V-hals, het binnen gedeelte van de hals en de band aan de oneerkant van de mouwen. Het logo van Errea op dit voetbalshirt is blauw en de linkerborst bevat het logo van de voetbalbond. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen, waarin ook weer alle kleuren van de vlag terug komen. De keepers van Koeweit dragen of een zwart of een groen keepersshirt. Beide keeperstenues hebben hetzelfde template als de andere twee voetbalshirts en bevatten ook weer alle kleuren van de nationale vlag.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Koeweit voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Al-Muttwa, Nasser, Al-Rashidi, Al Ansari, Al Fadhel en nog meer spelers. Helaas kun je de nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Koeweit nog nergens bestellen. Ben je op zoek naar voetbalshirts van andere Aziatische clubs? Check het in deze webshop! 

Koeweit thuisshirt 2022-2023

Koeweit uitshirt 2022-2023

Koeweit keepersshirt 2022-2023