29 juni 2020

Kilmarnock uitshirt 2020-2021

Na eerder deze maand het nieuwe thuisshirt gelanceerd te hebben, is afgelopen weekend het nieuwe Kilmarnock uitshirt 2020-2021 door de club en kledingsponsor Hummel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue spelen de Schotten de Schotse Premiership en bekerwedstrijden op vreemde bodem dit seizoen.

Vanaf dit seizoen is Hummel de kledingsponsor van de club uit de gelijknamige Schotse stad. De club en het Deense sportmerk tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van drie seizoenen. Het nieuwe Kilmarnock uitshirt 2020-2021 haalt inspiratie uit de jaren '90. Het tenue is overwegend wit met kleurige details in de band aan de onderkant van de mouwen en in de V-hals. Deze zijn namelijk uitgerust met dunne, gele, groene en blauwe strepen. Op de mouwen zijn de trademark tekens (de chevrons) van kledingsponsor Hummel in het geel verwerkt en op de rechterborst prijkt het logo van het Deense merk. De andere borst is voorzien van het logo van ''Killy'' en op het midden van het uittenue staat shirtsponsor Brownings The Bakers. Het Kilmarnock uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte voetbalkousen, waarin ook weer de groen/geel/blauwe tinten in terug komen. Beide items bevatten ook uitingen van de club en Hummel.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kilmarnock uitshirts 2020-2021, welke vanaf deze zomer gedragen worden door spelers als O'Donnell, Brophy, Kambaba, Fabro, Findley, Dicker en nog meer sterspelers. De nieuwe Kilmarnock voetbalshirts kun je vanaf deze zomer exclusief bestellen in de webshop van de club. Op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het in deze winkel! 

Kilmarnock uitshirt 2020-2021