9 juni 2016

Kilmarnock thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Kilmarnock thuisshirt voor 2016-2017 is afgelopen week officieel bekend gemaakt door de Schotse club en de nieuwe kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt Kilmarnock de Schotse Premier League wedstrijden in het Rugby Park in Kilmarnock gedurende 2016-2017. Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe tenue maakten Kilmarnock en sponsor QTS bekend dat het contract tussen beide partijen is verlengd met vijf jaar. We bespreken hieronder het design van het nieuwe Kilmarnock shirt.

Het nieuwe Kilmarnock thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de witte en blauwe verticale banen over de voorkant van het shirt. Deze banen zijn voorzien van een speciaal effect. De witte banen krijgen een steeds blauwere tint naar de bovenkant van het shirt, waardoor de bovenkant van het shirt bijna geheel blauw is. Dit effect loopt langzaam van het wit in het blauw. Verder is het nieuwe Kilmarnock shirt uitgerust met een v-hals en bevat het shirt blauwe mouwen. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst is uitgerust met de swoosh van kledingsponsor Nike. Hoofdsponsor QTS versiert het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van de club, die zich maar ternauwernood handhaafde op het hoogste niveau van Schotland, wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip. De kousen van het nieuwe Kilmarnock tenue zijn ook blauw met witte accenten. De Kilmarnock tenues zijn uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Kris Boys, Magennis, Faubert en Kiltie gedurende 2016-2017.

Het nieuwe Kilmarnock is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Schotse club. Ben je zelf niet in staat het shirt van de Schotse club te kopen? Stuur ons gerust een e-mail en dan kunnen wij voor je kijken wat we kunnen doen.

Kilmarnock -thuis -shirt -2016-2017