Kilmarnock thuisshirt 2020-2021

De Schotse Premiership club Kilmarnock en de nieuwe kledingsponsor Hummel hebben vandaag het nieuwe Kilmarnock thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt ''Killie'' de Schotse Premiership thuiswedstrijden op Rugby Park in Kilmarnock gedurende 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde het team van manager Angelo Alessio op een achtste plaats in de Schotse competitie.

Het Kilmarnock thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een vrij traditioneel design. Het tenue wordt gekenmerkt door de de brede witte en blauwe verticale banen. Door de blauwe banen loopt ook nog een dunne witte lijn. Dit design is een ode aan het winnen van de Schotse beker in 1997. Een ander detail op het tenue is in de nek verwerkt. Hier prijkt een silhouet van de Schotse beker met het jaartal 1920. Het is dit seizoen twintig jaar geleden dat Kilmarnock voor het eerste de beker won. Het Kilmarnock thuistenue 2020-2021 bevat verder navy blauwe details. Deze komen terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn blauw en bevatten op de mouwen witte trademark tekens van Hummel. Het logo van het Deense sportmerk prijkt op de rechterborst. In februari tekenden Kilmarnock en Hummel een contract voor drie seizoenen, waardoor het merk in ieder geval tot de zomer van 2023 de tenues van de club verzorgt. Hummel is de opvolger van Nike, dat sinds 2016 de kledingsponsor van de club was. Op de linkerborst prijkt het clublogo en op het midden van het Kilmarnock thuistenue staat het logo van sponsor Brownings The Bakers. Het Kilmarnock thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe details. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kilmarnock tenues, welke vanaf deze zomer gedragen worden door spelers als O'Donnell, Brophy, Kambaba, Fabro, Findley, Dicker en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe Kilmarnock uitshirt 2020-2021. 

De nieuwe Kilmarnock voetbalshirts kun je vanaf deze zomer exclusief bestellen in de webshop van de club. Op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het in deze winkel!