Kashima Antlers voetbalshirts 2019

De Japanse club Kashima Antlers heeft in samenwerking met Nike de nieuwe voetbalshirts voor 2019 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Japanse topclub de wedstrijden in de J-League gedurende 2019. Zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt werden afgelopen week door Nike gelanceerd. Hieronder bespreken we het design van beide tenues!

Kashima Antlers thuishirt 2019

Het nieuwe Kashima Antlers thuisshirt voor 2019 is gebaseerd op het Nike Vapor template. Dit betekent dat het shirt een speciale hals bevat. Dit is een combinatie van een V-hals en rechte hals. De mouwen van het voetbalshirt zijn rood en bevatten een design van zigzagstrepen. Verder bevat het nieuwe voetbalshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Kashima Stadion, een all-over print van horizontale rode en blauwe banen. Deze banen hebben verschillende diktes, waardoor het shirt een opvallend design heeft. Op haar officiële website geeft de club aan dat het nieuwe thuisshirt snelheid en de switch van verdedigen naar aanvallen uitstraalt. De swoosh van Nike op de rechter borst is goud en ook het logo van de Japanners op de linker borst bevatten een gouden omranding. Boven het logo prijken twee sterren. Deze verwijzen naar de gewonnen AFC Champions League in 2018 en de A3 Champions Cup in 2003. Op de borst staat ook in het goud de leus van de club (FOOTBALL DREAM) en bovendien bevat het tenue de logo's van sponsoren LIXIL en Mercari. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en blauwe kousen met een rode band. 

Kashima Antlers uitshirt 2019

Het uitshirt van Kashima Antlers voor 2019-2020 heeft een iets minder flitsend template. In plaats daarvan zijn de kleuren van het voetbalshirt wat opvallender. Het shirt is namelijk navy blauw met roze accenten. Deze kleuren symboliseren het contrast tussen de lucht en de stadionlichten van het stadion van Kashima, wanneer de club haar thuiswedstrijden speelt. Deze roze details zijn te vinden in de diagonale hals en in de swoosh van Nike op de rechter borst. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje en roze kousen met op het midden een blauwe band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Kashima Antlers, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hiroki Abe, Atsuto Uchida, Yuma Suzuki, Kento Misao, Gen Shoji en nog meer sterspelers.

Kashima Antlers voetbalshirt bestellen

De nieuwe Kashima Antlers voetbalshirts voor 2019 kan je vooralsnog nergens bestellen in Europa. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het exclusief in deze winkel!

Inclusief bedrukking en directe levering!