14 januari 2016

Kashima Antlers voetbalshirts 2016

De nieuwe voetbalshirts van de Japanse club Kashima Antlers zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Kashima Stadion. Het Amerikaanse sportmerk en Kashima lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club. We bespreken beide shirts van de meest succesvolle club in Japan.

Kashima Antlers thuisshirt 2016

Het nieuwe Kashima Antlers thuisshirt 2016 wordt gekenmerkt door het half om half design. De rechterkant van het voetbalshirt bevat een navy blauw vlak en de andere kant van het shirt is rood. Verder is het voetbalshirt voorzien van verschillende gouden accenten. Deze komen terug in een subtiele lijn in de polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een gouden  lijn. En ook de logo's van de de club en Nike bevatten gouden accenten, evenals de tekst die op de borst staat: Football Dream. Boven het logo van Kashima Antlers staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar A3 Champions Cup die gewonnen is in 2003. Op de mouwen bevinden zich ook nog zeven sterren, welke verwijzen naar de gewonnen J League kampioenschappen. Hoofdsponsor Lixil staat op het midden van het voetbalshirt.

Kashima Antlers uitshirt 2016

Het uitshirt van Kashima Antlers heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt, maar is dan overwegend wit met blauwe en gouden accenten. De blauwe accenten komen terug in de polo kraag de bies aan de onderkant van de mouwen en in de baan aan de zijkanten van het shirt. De gouden accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van Nike en de club. Verder bevat het uitshirt weinig opvallende accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe Kashima Antlers voetbalshirts.

Het voetbalshirt van Kashima Antlers kan je vooralsnog nergens in Europa kopen! Wel is het nieuwste Japan thuisshirt 2016-2017 te koop in de officiële shop van Subside Sports.

Kashima -antlers -thuisshirt -2016
Kashima -antlers -uitshirt -2016