27 december 2016

Kashima Antlers voetbalshirts 2017

De nieuwe shirts van de Japanse club Kashima Antlers voor 2017 zijn officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Kashima Antlers de Japanse J-League wedstrijden in het Kashima Stadion gedurende 2017. Kashima Antlers verloor vorige week de strijd om het WK voor clubteams in de finale van het WK in Japan verloor de club met 4-2 van Real Madrid, waardoor de Spanjaarden zich kroonden tot wereldkampioen. Afgelopen weekend maakten Nike en de club zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor 2017 bekend. We bespreken beide shirts van de Japanse club hieronder.

Kashima Antlers thuisshirt 2017

Het nieuwe Kashima Antlers thuisshirt voor 2017 heeft veel weg van het Barcelona thuisshirt van 2015-2016. Het shirt wordt gekenmerkt door de blauwe en rode horizontale banen over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een gouden baan. Bovendien bevatten de zijkanten van het shirt een speciale strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo prijkt een gouden ster. Op het midden van de borst staat ook nog een speciale leus: FOOTBALL DREAM.  Hoofdsponsor LIXIL versiert het midden van het thuisshirt en het tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje en blauw/rode kousen.

Kashima Antlers uitshirt 2017

Het nieuwe Kashima Antlers uitshirt voor 2017 is geheel fel roze en bevat navy blauwe accenten in de strip aan de achterkant van de hals en in een strip aan de zijkanten van het shirt. De logo's van de club, Nike en LIXIL staan op dezelfde plek als op het thuisshirt van de Japanners. Het nieuwe uittenue van Kashima Antlers wordt gecompleteerd door een roze voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. De kousen zijn navy blauw met roze accenten.

Check hieronder de foto's van de Kashima Antlers voetbalshirts en tenues van 2017. Deze tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Vooralsnog zijn de Kashima Antlers voetbalshirts voor 2017 alleen in de clubshop van de Japanners te koop en niet in Europa. Wil je andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoren? Check alle nieuwste voetbalshirts en t-shirts in deze SHOP!

Kashima -antlers -thuisshirt -2017

Kashima -antlers -uitshirt -2017

Kashima -antlers -shirts -2017-2018