Kaapverdië voetbalshirts 2024-2025

De nationale voetbalbond van Kaapverdië en kledingsponsor Tempo hebben inmiddels ook de Kaapverdië voetbalshirts 2024-2025 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Kaapverdische voetbalelftal de Afrika Cup 2024 wedstrijden en overige interlands in de periode 2024-2025. Tijdens de Afrika Cup speelt Kaapverdië tegen Egypte, Mozambique en Ghana in poule B. Ook dit jaar is Tempo weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds medio 2022.

Kaapverdië thuisshirt 2024-2025

Het Kaapverdië thuisshirt 2024-2025 is overwegend blauw (geïnspireerd door de Atlantische Oceaan) en bevat een all-over print van de Kaapverdische eilanden in het goud. Bovendien is het tenue uitgerust met dunne lichtblauwe krijtstrepen. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood, waardoor het tenue in geheel in stijl is van de kleuren van de vlag van het land. Op de Kaapverdië voetbalshirts staan ook de naam van het land (CABO VERDE), de oceaan (North Atlantic Ocean) en een kompas. De rechterborst is uitgerust met het logo van Tempo Sportswear en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de FCF (Federação Caboverdiana de Futebol) Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met contrasterende accenten.

Kaapverdië uitshirt 2024-2025

Het Kaapverdië uitshirt 2024-2025 is wit en bevat ook een all-over print van de eilanden en dunne pinstripes. De ronde hals, de band op de mouwen en de taping op de schouders zijn ook rood. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken. Het alternatieve uittenue, het Kaapverdië 3e voetbalshirt 2024-2025 heeft ook weer hetzelfde template en bevat ook hetzelfde template. De ronde hals, de band op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen hebben een donkerdere tint rood. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode sokken.

De nieuwe Kaapverdië voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of andere merchandising om ''Tubarões Azuis'' mee aan te moedigen? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Kaapverdië voetbalshirts 2024-2025
Kaapverdië voetbalshirts 2024-2025