Kaapverdië voetbalshirts 2020-2021

De voetbalbond van Kaapverdië en kledingsponsor adidas hebben afgelopen weekend de nieuwe Kaapverdië voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Kaapverdisch voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en de Africa Cup, welke in januari 2021 gehouden wordt in Kameroen. Check hier alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Kaapverdië thuis shirt en tenue 2020-21

Het Kaapverdië thuisshirt 2020-2021 is dit jaar gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template. Het voetbalshirt is overwegend lichtblauw bevat van de borst naar de onderkant van het tenue een all-over camouflage print. De bovenkant van het tenue zijn, evenals de mouwen, geheel lichtblauw. Een ander kenmerk van het adidas Condivo 20 template is de toelopende V-hals. Deze zogenaamde adidas EQT hals is gebaseerd op de V-hals van de adidas voetbalshirts van de jaren '90. De drie adidas strepen staan in het oranje op de schouders en dit is ook de kleur van het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van het land, de Federação Caboverdiana de Futebol (FCF). In de nek op de achterkant van het Kaapverdië voetbalshirt is de vlag van het land aangebracht. Het thuistenue van het Afrikaanse land wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met oranje adidas strepen.

Kaapverdië uitshirt en keepersshirt 2020-21

Het nieuwe Kaapverdië uitshirt 2020-2021 heeft ook een standaard template, namelijk het adidas Regista 19 template. Het voetbalshirt is wit met blauwe accenten. De mouwen bevatten een all-over hexagon print in het lichtblauw en de adidas strepen op de schouders zijn ook blauw. Verder bevat het uitshirt een V-hals en de logo's van adidas en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Kaapverdië uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe adidas strepen.

De keepers van Kaapverdië dragen dit seizoen een roze keepersshirt. Dit keepersshirt heeft het TIRO 19 template. Het keeperstenue wordt gekenmerkt door de verticale, roze strepen, welke verdeeld zijn in dunne puntjes. Dit wordt het gradiënt design genoemd. De toelopende V-hals van het keeperstenue is zwart, evenals de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue. De Kaapverdië keepersbroekjes zijn ook zwart met roze adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van ''Tubarões Azuis'' (Blauwe Haaien), welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mendes Rodrigues, Djaniny, Zé Luis, Ramos en nog meer spelers.

Kaapverdië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Kaapverdië tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de voetbalbond van het land. Ben je op zoek naar een fan t-shirt van het nationale voetbalelftal? Check het dan in deze winkel! 

Kaapverdië thuisshirt 2020-2021

Kaapverdië uitshirt 2020-2021

Kaapverdië keepersshirt 2020-2021