16 december 2016

Juventus Z.N.E anthem hooded trainingsjack 2017

Juventus en adidas hebben een speciaal N.Z.E trainingsjack gelanceerd voor de club. Dit trainingsjack zal vanaf nu door de spelers van Juventus gedragen worden tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden. Dit jack wordt dus gedragen vanaf januari 2017 tot mei 2017. Medio juni wordt de nieuwe Juventus collectie voor 2017-2018 gelanceerd. Dit is ook het jack dat de spelers dragen wanneer zij de pers te woord staan of wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijd. Dit is bovendien het jack waarin de spelers van Juventus te zien zijn tijdens het afspelen van de Champions League anthem. We bespreken hieronder niet alleen het design van het nieuwe Juventus trainingsjack, maar ook de technologieën waarmee het jack is uitgerust.

Wit/Zwart Juventus hooded trainingsjack 2017

Het nieuwe zogenaamde N.Z.E trainingsjack van Juventus voor 2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van Juventus. Het jack is geheel wit met zwarte accenten. De zwarte accenten komen terug in de rits en in de binnenvoering van het jack. De linker borst is uitgerust met het logo van de club uit Turijn en opvallenderwijs staat het logo van adidas niet op de rechter borst, maar op de linker mouw. Verder is het jack uitgerust met een capuchon, welke ook wel een SCUBA capuchon wordt genoemd. Voordeel aan deze capuchon is dat deze geheel bedekkend is. Verder bevat het jack strakke mouwen met aan de onderkant duimgaten. Deze duimgaten zorgen ervoor dat de mouwen strak om de armen vallen en bovendien voor de fit van een handschoen. Verder bevatten de zijkanten van het jack twee zakken. Opvallend genoeg bevat dit nieuwe anthem trainingsjack geen trademark strepen van adidas. Deze staan noch op de schouders en mouwen, noch aan de zijkanten van het jack.

Het materiaal van het jack is ook een nieuwe combinatie. Het jack bestaat namelijk uit een combinatie van katoen (62%), polyester (32%) en spandex (6%). Hierdoor valt het jack getailleerd en beschermt het tegen kou. Check hieronder een foto van het door Adidas en Juventus gelanceerde jack welke vanaf nu gedragen zal worden door sterren als Khedira, Higuain, Dybala, Moise Kean, Alves, Cuadrado, Paca, Mandzukic, Pjanic en andere spelers.

Juventus trainingsjack met capuchon kopen

Het nieuwe Juventus NZE anthem trainingsjack voor 2017 kan per direct alleen voor volwassenen gekocht worden in de onderstaande shop. Het jack is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 99,95! Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Scoor het nieuwe trainingsjack van JUVE vanaf nu in deze shop! 

Juventus -nze -trainingsjack -2017