9 februari 2017

Juventus XZTALS concept camouflage adi Originals shirt

Veel nieuws vanuit Turijn afgelopen weken. Vorige maand lanceerde de club een nieuw logo en afgelopen week kwam de club in samenwerking met een nieuw initiatief op het gebied van American Football. Er werd namelijk een speciaal Juventus concept American Football shirt gelanceerd. We blijven even in de concept voetbalshirts hangen. Vandaag deed designer XZTALS er een schepje bovenop en kwam de Engelse designer met een vet design van een Juventus uitshirt. Met de gedachte dat het nieuwe Juventus uitshirt voor 2017-2018 blauwe accenten zal gaan bevatten, maakte de designer een ontwerp van een nieuw uitshirt met zowel een vintage als modern tintje. Check hieronder alle informatie over het concept voetbalshirt! Zoals voor alle concept voetbalshirts geldt, wordt dit uiteraard niet het nieuwe shirt van JUVE. We geven er aandacht aan, omdat het design gewoon goed is!

XZTALS lanceerde vandaag een geheel blauw concept uitshirt voor JUVE met een camouflage print in het blauw. Hierdoor heeft het concept shirt direct een modern tintje. Het jaren '80 en '90 design komt vooral terug in de brede crew neck en wat XZTALS betreft krijgen de drie strepen van adi een geheel nieuwe plaats op het shirt. Deze staan niet meer op de schouders en mouwen of aan de zijkanten van het shirt, maar hebben een iets ''onopvallendere'' plek en staan aan de onderkant van de mouwen. Het vintage design komt ook terug in het adidas logo. De designer heeft namelijk het adi Originals logo gebruikt in plaats van het gebruikelijke performance logo van het merk. De trefoil geeft het shirt net nog wat meer een retro uitstraling. De linker borst bevat het nieuwe logo van Juventus, inclusief de drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 kampioenschappen van de club. Het nieuwe Juventus concept tenue van XZTALS wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en blauwe kousen met een camouflage print en drie strepen van het Duitse sportmerk.

Vet shirt? Geef hieronder gerust je mening! Nogmaals dit wordt absoluut niet het nieuwe shirt van Juve, maar wat ons betreft mag adidas hier best wat inspiratie uithalen. Check ook alvast wat informatie over het mogelijke Juventus uitshirt van 2017-2018.

Wil je het nieuwste shirt van Juventus scoren? Check deze officiële SHOP en deze online winkel!

Juventus -concept -camouflage -xztals -shirt