16 juli 2018

Juventus verkoopt meer dan 500.000 Ronaldo voetbalshirts binnen 24 uur

Ronaldo is vandaag officieel gepresenteerd bij Juventus. Met de transfer van de Portugese sterspeler was ruim € 100 miljoen gemoeid. Dat bedrag lijkt inmiddels al bij door de Italiaanse club terug verdiend te zijn. Volgens Yahoo Sport Italia was het Juventus shirt met de officiële bedrukking van Ronaldo binnen 24 uur al meer dan 520.00 keer verkocht. Ieder shirt heeft een prijs van tussen de € 90,- en € 105,-, waarmee de club dus in ieder geval al € 52 tot € 54 miljoen incasseerde, de kosten niet meegerekend.

In de officiële Juventus winkel in Milaan stond gisteren rond 10.00 een lange rij van mensen die het shirt van de Portugese sterspeler wilden bemachtigen. Iedere minuut werd er wel een shirt verkocht. Toen de winkel 's avonds sloot waren er ruim 600 Juventus voetbalshirts met officiële bedrukking van Ronaldo verkocht. Daarnaast werden er gisteren in de officiële adidas & Juventus shops ruim 20.000 voetbalshirts van Ronaldo verkocht. Via de officiële webshop van Juventus werden er gisteren ruim 500.000 CR7 voetbalshirts verkocht, waardoor er in totaal meer dan 520.000 Juventus tenues van CR7 verkocht werden. Zo blijkt uit een artikel van Yahoo Sport Italia. Juventus betaalde € 105 miljoen voor de sterspeler en incasseerde binnen 24 uur al een bedrag van € 52 – € 54 miljoen. Uiteraard profiteert niet alleen Juventus van de inkomsten. Een deel van de inkomsten gaat ook naar adidas. Juventus koopt de voetbalshirts namelijk bij het merk in en verkoopt deze weer tegen een bepaalde marge.

We verwachten dat er de komende weken en maanden veel voetbalshirts van Ronaldo verkocht zullen gaan worden. Zeker als de Portugese sterspeler zijn verwachtingen waar gaat maken. Cristiano Ronaldo heeft bij Juventus nummer 7. Dit is hetzelfde nummer als de aanvaller had bij Real Madrid en bij Manchester United. Afgelopen seizoen had Cuadrado nog nummer 7 bij Juventus. Vanaf nu draagt de Colombiaan een ander rugnummer. Check ook ons eerder artikel over het Ronaldo Juventus voetbalshirt!

Juventus Ronaldo voetbalshirt bestellen

Wil je ook het Juventus shirt van CR7 bestellen? Dat kan in de onderstaande webshops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 100,- tot € 105,- en het shirt voor kinderen heeft een prijs van € 90,-. In deze shops kan je zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt met officiële Ronaldo printing bestellen. Alle shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Juventus Ronaldo shirt direct in deze webshop! 

of in de officiële adidas SHOP

OF deze winkel (inclusief goedkope Ronaldo t-shirts)