Het nieuwe Juventus uitshirt 2014-2015 is evenals het thuisshirt van de club vandaag officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Nike en de club uit Turijn. Eerder lekte het design van het nieuwe uitshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe away shirt te worden. In dit voetbalshirt speelt I Bianconeri de Serie A, COPPA Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2014-2015. Het nieuwe uitshirt is geheel in stijl van de kleuren van Turijn en heeft een moderne uitstraling. Het uitshirt van de Oude Dame is namelijk geheel blauw en wordt gekenmerkt door het watermerk van sterren, welke naar de rechterkant van het uitshirt van Juve wegvloeien. Verder is het shirt voorzien van een ribbed crew neck, een ronde hals, welke een dunne gele lijn bevat. Deze dunne gele lijn komt bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze kleur is evenals de blauwe kleur afgeleid van het wapen van de stad Turijn. De linker borst bevat het embleem van Juventus en is groter dan op voorgaande voetbalshirts het geval is. De binnenkant van de kraag is voorzien van een zwarte en witte lijn . Dit zijn de clubkleuren van Juventus. Daaronder bevindt zich een driehoek waarin een bekende leus van de club staat: ''Fino alla fine” (Tot het einde). Deze leus is door supporters eerder dit jaar gekozen als leus, die aan de binnenkant van het shirt moest komen te staan. De rechter borst van het nieuwe Juventus voetbalshirt is voorzien van het logo van Nike en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor JEEP. Daarboven bevindt zich de Scudetto, welke Juventus mag dragen, omdat het Serie A kampioen in 2013-2014 is geworden.

Het nieuwe Juventus uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje. Bovendien staan de logo's van Juventus en Nike op het short. De kousen zijn overwegend blauw met aan de bovenkant een gele band.Op de kousen staat het logo van Nike in het geel met daaronder de bijnaam van de club: JUVE! Check hieronder de foto's van het nieuwe Juventus tuitshirt 2014-2015. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts, trainingspakken, presentatiepakken, trainingsshirts, pre match tops en andere Juventus merchandising. INCLUSIEF 10% KORTING en de mogelijkheid tot bedrukking van sterspelers als Pirlo, Llorente, Marchisio en Bonucci.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Juventus Uitshirt 2014-2015 (1)

Juventus Uitshirts 2014-2015


Juve Uittenue 2014-2015


Extra informatie


Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Juventus voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Juve coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Juventus is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com