14 maart 2023

Juventus thuisshirt 2023-2024 uitgelekt

Het Juventus thuisshirt 2023-2024 lijkt een revolutionair design te krijgen. Vandaag lekte de eerste afbeeldingen van het mogelijke nieuwe adidas Juventus thuisshirt 2023-2024 via verschillende social media kanalen uit. Het is nog allerminst zeker of dit ook echt het nieuwe tenue van ''I Bianconeri'' wordt. Het voetbalshirt wordt door adidas en de voetbalclub uit Turijn namelijk pas in mei officieel gepresenteerd. In het nieuwe tenue speelt de club van trainer Massimiliano Allegri de Serie A, Coppa Italia en eventueel Europese thuiswedstrijden in het Juventus Stadium tijdens het seizoen 2023-2024. Ook volgend seizoen is adidas weer de kledingsponsor van de Italiaanse voetbalclub. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2015-2016 en het contract loopt in ieder geval nog tot medio 2027. JEEP staat sinds 2012 op het midden van de Juventus voetbalshirts.

Juventus voetbalshirt 2023-2024 in stijl van zebra?

Het Juventus thuisshirt 2023-2024 lijkt een letterlijke verwijzing te zijn naar één van de bijnamen van de club: ''de zebra's (Le Zebre)''. De zwarte en witte banen op het nieuwe tenue hebben namelijk geen strak design, maar hebben een ''bont'' effect en zijn geïnspireerd door de vacht van een zebra. Een ander opvallend detail aan het mogelijke nieuwe Juventus voetbalshirt zijn deze gele details die zijn toegevoegd. De adidas strepen op de schouders lijken geel te worden en hetzelfde geldt voor de logo's van adidas en Juventus op de borst. Het adidas logo betreft hoe dan ook het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Dit logo wordt door adidas vanaf het seizoen 2023-2024 op alle nieuwe voetbalshirts gebruikt. Op de andere borst prijkt het clublogo, inclusief drie sterren, welke verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Op het midden van het tenue staat sponsor JEEP in het zwart met een gele omranding. Het voetbalshirt lijkt verder te zijn uitgerust met een ronde hals. De achterzijde van het voetbalshirt bevat volgend seizoen weer een groot zwart vlak, waarin de name en rugnummers van de spelers komen te staan. Het onderste gedeelte van het Juventus thuisshirt bevat weer de iconische zwarte en witte verticale banen in stijl van de vacht van een zebra. De zijkanten van het tenue zijn waarschijnlijk ook uitgerust met een gele band, welke doorloopt naar de onderkant van de achterzijde van het tenue. Het Juventus thuistenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met ofwel zwarte adidas strepen of gouden trademark strepen. De kousen hebben ongetwijfeld ook weer deze kleurencombinatie.

Wat bovendien zeker is, is dat de nieuwste Juventus voetbalshirts weer zijn uitgerust met de nieuwste technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgen ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien hebben deze systemen een ventilerend effect. De authentic voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, hebben extra ventilatiezones en zijn lichter.

Nogmaals, of dit ook het het nieuwe Juventus thuisshirt wordt, weten we pas komende zomer. Dan wordt het voetbalshirt namelijk pas officieel gelanceerd door de club en adidas. Tot die tijd speelt de Italiaanse club haar thuiswedstrijden in het Juventus thuisshirt 2022-2023.

Juventus voetbalshirt bestellen

Het adidas Juventus thuisshirt 2023-2024 kun je pas vanaf de officiële lancering in mei bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als de afgelopen seizoenen:

  • Volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL): € 89,95
  • Dames (maten XXS, XS, S, M, L, XL): € 89,95
  • Kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176): € 69,95
  • Peuters/Kleuters (inclusief voetbalbroekje – maten 92, 98, 104, 110 en 116): € 64,95
  • Baby's (inclusief voetbalbroekje – maten 68, 74, 80, 86): € 54,95

In deze winkels vind je ook nog de huidige Juventus voetbalshirts en kun je deze ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel het Juventus voetbalshirt altijd in deze Juventus fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze fanshop!

of de adidas SHOP!

Juventus thuisshirt 2023-2024 uitgelekt

Juventus thuisshirt 2023-2024 uitgelekt