Juventus thuisshirt 2023-2024

Het Juventus thuisshirt 2023-2024 is vandaag door de Italiaanse club en kledingsponsor adidas officieel gepresenteerd en heeft net als het Juventus uitshirt een revolutionair design! Daarover straks meer...  In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Massimiliano Allegri de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Juventus Stadium tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit  seizoen is adidas weer de kledingsponsor van de Italiaanse voetbalclub. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2015-2016 en het contract loopt in ieder geval nog tot medio 2027. JEEP staat sinds 2012 op het midden van de Juventus voetbalshirts.

Juventus voetbalshirt 2023-2024 in stijl van zebra! 

Het Juventus thuisshirt 2023-2024 is een combinatie van de twee bijnamen van de club: ''Le Zebre'' (de zebra's) en ''I Bianconeri'' (de wit-zwarten). De iconische witte en zwarte banen op het nieuwe tenue hebben namelijk geen strak design, maar hebben een ''bont'' effect, welke geïnspireerd zijn door de vacht van een zebra. De artistieke look van het nieuwe tenue moet de spelers van Juventus weer oproepen tot creativiteit en om weer mee te strijden om het kampioenschap. De club uit Turijn staat immers al drie jaar droog.

Een ander opvallend detail aan het nieuwe Juventus voetbalshirt zijn deze gele details die zijn toegevoegd. Deze gele accenten komen terug in de drie adidas strepen op de schouders, verwerkt in een zwart vlak. Ook de lijnen van de combinatie tussen een v-hals en rechte hals zijn geel, alsook de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het tenue. Daarnaast zijn alle logo's op het Juventus thuisshirt geel. De rechterborst is uitgerust met het adidas performance logo. Dit betreft nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Dit logo wordt door het sportmerk vanaf dit seizoen op alle nieuwe voetbalshirts gebruikt. Op de andere borst prijkt het clublogo, inclusief drie sterren, welke verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Op het midden van het tenue staat sponsor JEEP in het zwart met een gele omranding. In het logo van JEEP is ook weer een bliksemschicht effect verwerkt. Het voetbalshirt lijkt verder te zijn uitgerust met een ronde hals. De achterzijde van het voetbalshirt bevat  weer een groot zwart vlak, waarin de namen en rugnummers van de spelers staan. Het onderste gedeelte van het Juventus thuisshirt bevat weer de iconische zwarte en witte verticale banen in stijl van de vacht van een zebra. Het Juventus thuistenue 2023-2024 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden gele adidas strepen. Ook de band aan de onderkant van het voetbalbroekje en de logo's op het short zijn geel. De kousen zijn zwart met gele adidas stripes en op het midden de logo's van de club en adidas. 

Extra informatie Juventus voetbalshirts

  • Materiaal: 100% gerecycled polyester
  • Technologieën: adidas AeroReady en Heat.RDY. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgen ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien hebben deze systemen een ventilerend effect. De authentic voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, hebben extra ventilatiezones en zijn lichter.
  • Geribbelde boorden
  • Langere zoom

Juventus voetbalshirt bestellen

Het adidas Juventus thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de nieuwe tenues:

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL): € 99,95
  • Replica kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (alleen voor volwassenen): € 14,95
  • Peuters/Kleuters (inclusief voetbalbroekje – maten 92, 98, 104, 110 en 116): € 64,95
  • Baby's (inclusief voetbalbroekje – maten 68, 74, 80, 86): € 54,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: Vanaf € 22,95

In deze winkels kun je de nieuwe Juventus voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met de officiële badges, zoals een Serie A of Champions/Europa League badge.

Bestel het Juventus voetbalshirt direct in de officiële adidas SHOP

of in deze Juventus fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze fanshop!

Juventus thuisshirt 2023-2024
Juventus thuisshirt 2023-2024
Juventus thuisshirt 2023-2024
Juventus thuisshirt 2023-2024