1 juli 2015

Juventus thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Juventus thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Adidas en de club uit Turijn. Nadat Nike vanaf 2003 kledingsponsor is geweest van de Champions League finalist, heeft het Duitse sportmerk Adidas het stokje overgenomen en zal de komende periode voor de nieuwe voetbalshirts en trainingskleding van de Italiaanse club zorgen. Vandaag is het eerste Juventus voetbalshirt van Adidas bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt Juventus de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het nieuwe Juventus voetbalshirt is gebaseerd op het Adidas Striped Teamwear template en bovendien geïnspireerd door de voetbalshirts die de club droeg tijdens de jaren '80.

Juventus thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Juventus thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de dunne witte en zwarte verticale banen over het shirt. Ook tijdens de jaren '80 hadden de voetbalshirts van Juventus dit design. De voorkant van het shirt bevat zeven verticale witte banen en zes verticale zwarte banen. Ook de mouwen hebben dit design. Over de mouwen lopen bovendien drie zwarte Adidas strepen. Verder is het shirt uitgerust met een witte v-hals. De rechter borst van het Juventus thuisshirt is uitgerust met het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van ''De Oude Dame'' met daarboven drie sterren. Deze drie gouden sterren verwijzen naar de 31 Serie A kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor JEEP, welke als onderdeel van hoofdsponsor FIAT op de voetbalshirts van JUVE staat, staat in een zwart vlak op het midden van het Juventus voetbalshirt.De achterkant van het nieuwe Juventus thuisshirt bevat een wit vlak, waarin de officiële Juventus bedrukking van de spelers staat. De onderkant van het nieuwe shirt is uitgerust met een zwarte band met daarop een print, welke inspiratie put uit het stadion van Juventus: het Juventus Stadion in Turijn. Het nieuwe Juventus thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop de logo's van Adidas en de club. De zijkanten van het short zijn uitgerust met drie zwarte Adidas trademark strepen. De kousen van het nieuwe Juventus thuistenue 2015-2016 zijn wit met een zwarte band op het midden en drie zwarte Adidas trademark strepen aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van de nieuwe Juventus voetbalshirts, waarin sterren als Pogba, Pirlo, Morata, Vidal, Marchisio, Dybala, Chiellini en nog meer andere sterren komend seizoen zullen schitteren. Vandaag lanceerde Juventus ook het nieuwe uitshirt van Adidas voor 2015-2016.

Officiële Juventus bedrukking thuisshirt 2015-2016

De officiële Juventus bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van het Juventus thuisshirt 2015-2016 is ook veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Deze bedrukking is overwegend zwart met een witte uitlijning. De letters van de officiële bedrukking zijn niet uitgerust met het logo van de club, maar het rugnummer wel. Daarnaast is het mogelijk de Juventus voetbalshirts te laten bedrukken met de Coppa Italia badge. Dit is de badge in stijl van de Italiaanse vlag die Juventus op het midden van de borst mag dragen, omdat het Serie A kampioen is van 2014-2015. Ook is het mogelijk de Champions League bal op de mouwen te laten bedrukken.

Juventus thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Juventus thuisshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten vanaf nu kopen in de online Juventus shop. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 85,- en in kindermaten € 69,95. Bij Subside Sports scoor je nog eens 10% korting op het voetbalshirt.  Check hiernaast of hieronder ook de andere beschikbare Juventus producten van Adidas, zoals het nieuwe trainingsshirts, trainingspak en presentatiepak. Directe levering!

Heb je een mening over het nieuwe Juventus voetbalshirt? Deel het hieronder!

Juventus -thuisshirt -2015-2016

Juve -thuisshirt -2015-2016

Juventus -voetbalshirt -thuis -2015-2016-detail (1)

Juventus -voetbalshirts -2015-2016