Het nieuwe Juventus thuisshirt 2014-2015 is vandaag officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Nike en de club uit Turijn. Eerder lekte het design van het nieuwe thuisshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe thuisshirt te worden. In dit voetbalshirt speelt I Bianconeri de Serie A, COPPA Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Juventus Stadion gedurende het seizoen 2014-2015. Dit is overigens het laatste seizoen dat Nike teamkledingsponsor is van de club uit Turijn. Vanaf het seizoen 2015-2016 zal Adidas de nieuwe teamkledingsponsor zijn van de Oude Dame. Het nieuwe thuisshirt van de club staat geheel in het teken van de passie van de fans van Juventus en reflecteert de stad Turijn. Het nieuwe thuisshirt van Juventus wordt gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het voetbalshirt. De mouwen hebben bovendien dit design en worden aan de onderkant afgesloten door een zwart band. Het aparte aan het voetbalshirt is dat de zwarte en witte banen op de achterkant van het voetbalshirt anders gepositioneerd zijn dan op de voorkant van het voetbalshirt. De linker borst bevat het embleem van Juventus en is groter dan op voorgaande voetbalshirts het geval is. Verder is het voetbalshirt voorzien van een klassieke zwarte polo kraag met een moderne diepe v-hals, welke gebaseerd is op de klassieke Juventus voetbalshirts in de jaren '60 en 70. De binnenkant van de kraag is voorzien van een blauwe en gele horizontale lijn, welke gebaseerd zijn op de kleuren van de stad Turijn en ook vaak de kleuren van het uittenue van Juve zijn geweest, zo ook dit jaar.. Daaronder bevindt zich een driehoek waarin een bekende leus van de club staat: ''Fino alla fine” (Tot het einde). Deze leus is door supporters eerder dit jaar gekozen als leus, die aan de binnenkant van het shirt moest komen te staan. De rechter borst van het nieuwe Juventus voetbalshirt is voorzien van het logo van Nike en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor JEEP. Daarboven bevindt zich de Scudetto, welke Juventus mag dragen, omdat het Serie A kampioen in 2013-2014 is geworden.

Het nieuwe Juventus thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden een zwarte strip. Bovendien staan de logo's van Juventus en Nike op het short. De kousen zijn overwegend wit met aan de bovenkant een zwarte band.Op de kousen staat het logo van Nike in het zwart met daaronder de bijnaam van de club: JUVE! Check hieronder de foto's van het nieuwe Juventus thuisshirt 2014-2015. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe uitshirts, trainingspakken, presentatiepakken, trainingsshirts, pre match tops en andere Juventus merchandising. INCLUSIEF 10% KORTING en de mogelijkheid tot bedrukking van sterspelers als Pirlo, Vidal, Pogba, Tevez, Llorente, Marchisio en Bonucci.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Juventus Thuisshirt 2014-2015

Juventus Voetbalshirts 2014-2015

Juventus Tenue 2014-2015

Extra informatie


Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Juventus voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Juve coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Juventus is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com