2 december 2021

Juventus Teamgeist trainingsshirt 2021-2022

Adidas heeft ook voor Juventus een Teamgeist collectie tot leven gebracht! Voor iedere club uit het top tier heeft het Duitse sportmerk namelijk in samenwerking met het Japanse magazine Shukyu een Teamgeist collectie uitgebracht. De ouderen onder ons moeten de Teamgeist lijn nog wel kennen. Vijftien seizoenen geleden (2006-2007) gebruikte adidas het ''Teamgeist'' template voor de voetbalshirts en trainingskleding van clubs en landen waarvan het kledingsponsor was. Toen was Juventus echter nog geen onderdeel van de adidas club. Het Duitse sportmerk is pas sinds het seizoen 2015-2016 de kledingsponsor van de ''Oude Dame.'' De items uit de Juventus Teamgeist lijn zijn dus geïnspireerd door het standaard template en niet op een oud voetbalshirt van de club.

Juventus Teamgeist collectie 2021-2022

Vijftien jaar geleden werd er door adidas nog niet zoveel aandacht besteed aan het design van voetbalshirts. Het was vooral vrij saai, maar dat kun je natuurlijk ook gewoon retro noemen. En retro is de Juventus adidas Teamgeist lijn. Over de kleur van het Juventus Teamgeist trainingsshirt zijn we wat enthousiaster. Het Teamgeist trainingsshirt van Juve is namelijk blauw, de kleur die doet denken aan het Juventus uitshirt 1995-1996. Jawel, het shirt waarin Juventus de Champions League meer dan 25 jaar geleden won. Verder is het Juventus Teamgeist trainingsshirt uitgerust met gouden details. Deze komen terug in de adidas strepen op de schouders en de golven op het voetbalshirt. De golven zijn kenmerkend voor het Teamgeist template en bevinden zich aan de zijkanten van het shirt, alsook rondom de hals. De Teamgeist trainingsshirts bevatten verder dunne, verticale pinstripes, welke in het materiaal van de voetbalshirts zijn verwerkt. Het adidas logo op het midden van de borst en het Juventus logo op de linkerborst zijn overigens ook goud. De linkermouw bevat het Teamgeist trademark logo. Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals en een kleine opstaande kraag.

De adidas Juventus Teamgeist collectie bevat een woven trainingsjack in dezelfde kleur als het voetbalshirt. Het Ook dit trainingsjack bevat gouden golven ter hoogte van de kraag en op de mouwen. De zijkanten van het jack zijn voorzien van witte golven. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de mouwen en zijn wit. De trainingsjacks zijn ook uitgerust met duimgaten, voor een nog betere pasvorm. De jacks zijn gemaakt van een woven stof. Dit betreft een wat ruwer polyester, die we ook kennen van de presentatiepakken van adidas. Deze jacks zijn wat minder geschikt om in te trainen, maar natuurlijk wel om op straat te dragen. Het jack kun je ook combineren met een trainingsbroek. Verder bevat de nieuwe collectie nog een casual sweater en een t-shirt in dezelfde kleuren als het trainingspak en het voetbalshirt. Wil je helemaal de blits maken, dan kun je ook nog een adidas Juventus Teamgeist cap bestellen.

De adidas Juventus Teamgeist collectie heeft overigens een echte jaren '00 fit. Dit betekent dat alles wat ruimer valt dan we nu gewend zijn van de voetbalshirts en trainingskleding van het Duitse sportmerk. We verwachten niet dat deze lijn door de spelers gedragen wordt. Het is puur en alleen een toevoeging op de collectie van dit seizoen. Check hieronder het resultaat!

Juventus Teamgeist collectie bestellen

De adidas Juuventus Teamgeist collectie kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Alle items zijn alleen voor volwassenen beschikbaar (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het trainingsshirt is € 74,95, het jack is € 89,95, de sweater € 69,95, het t-shirt € 54,95 en de cap € 39,95. Check ook andere Juventus producten in deze webshops. Directe levering!

Bestel de adidas Juventus Teamgeist collectie direct in de adidas SHOP!

of deze winkel! 

Juventus Teamgeist voetbalshirt