2 juli 2015

Juventus presentatiepak 2015-2016

Nadat eerder deze week het nieuwe Juventus thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 gelanceerd is, is vandaag ook het nieuwe Juventus presentatiepak 2015-2016 officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Adidas en de club uit Turijn. Dit presentatiepak wordt door de spelers van Juve gedragen tijdens het reizen naar de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden en het verblijf in het hotel ter voorbereiding op deze wedstrijden. Om deze reden wordt het Juventus presentatiepak ook wel het Juventus hotelpak of buspak genoemd. Het nieuwe presentatiepak van Juventus heeft veel weg van het pak van Real Madrid van vorig seizoen. Het design van het pak is gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template.

Wit Juventus presentatiepak 2015-2106

Het nieuwe Juventus presentatiepak 2015-2016 heeft een wit trainingsjack met dunne witte verticale lijntjes over de borst. Verder is het trainingsjack uitgerust met drie zwarte Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Ook de logo's van Adidas op de rechter borst en het logo van JEEP op de linker borst is zwart. Boven het logo van hoofdsponsor JEEP prijkt het logo van Juventus. Opvallend is dat boven dit logo geen gouden sterren staan, waar we deze wel terug zagen op het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ''De Oude Dame'. De onderkant van het jack van het presentatiepak is uitgerust met een horizontale roze baan en zwarte baan aan de onderkant. De twee zakken aan de zijkanten mogen niet ontbreken. Het nieuwe Juventus presentatiepak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met drie witte strepen van het Duitse sportmerk aan de zijkanten. Ook zijn de logo's van Juventus en Adidas vertegenwoordigd op de trainingsbroek. Daarnaast is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken. De onderkant van de presentatiebroek is uitgerust met een kleine rits, waardoor de spelers van Juventus makkelijk hun schoenen uit kunnen doen. De broek valt strak om de benen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Juventus presentatiepakken van 2015-2016, welke gedragen wordt door sterren als Pirlo, Marchisio, Pogba, Morata, Vidal, Llorrente, Chiellini en nog meer andere Juventus sterren.

Juventus presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe presentatiepak van Juventus voor 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Juventus shop van Adidas. De prijs van het pak in volwassen maten is € 109,95 en de prijs van het presentatiepak in kindermaten is € 89,95. Check daar ook het nieuwe Juventus training sweater en anthem jack. Check bovendien de beschikbare Juventus voetbalshirts en retro shirts in het overzicht hiernaast! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Witte -Juventus -Adidas -presentatiepak -2015-2016

Juventus -presentatiejack -2015-2016