26 november 2015

Juventus pre match trainingsshirt 2016

Juventus en Adidas hebben een pre match trainingsshirt gelanceerd, welke de club vooral zal dragen tijdens de warming-up of het inlopen ter voorbereiding van de resterende Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden dit seizoen. Eerder lanceerden Juventus en de nieuwe kledingsponsor alleen trainingsshirts, waarin de club zowel de trainingen afwerkte als de warming up in afwerkte. Nu is er een speciaal pre match top toegevoegd aan de collectie van Juventus. Het nieuwe Juventus shirt heeft vrijwel hetzelfde design als de Euro 2016 inloopshirts van landen waarvan Adidas kledingsponsor is zoals Duitsland, Spanje en Rusland.

Wit Juventus inloopshirt 2016

Het nieuwe Juventus inloopshirt voor 2016 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van de naam van de club. Deze print begint vaag ter hoogte van de borst en wordt naar de onderkant steeds duidelijker. Waar bij bijvoorbeeld het Duitsland pre match shirt 2016-2017 de drie strepen van Adidas over de zijkanten van het shirt lopen, zijn deze bij het nieuwe Juventus pre match trainingsshirt te vinden op de schouders en mouwen. Deze stripes zijn zwart. Waarschijnlijk bevatten de trainingsshirt van Juventus volgend seizoen pas de strepen van het Duitse sportmerk over de zijkanten van het shirt. Verder bevat het shirt een klassieke ronde hals. De rechter borst bevat het logo van de club zonder de gouden sterren en de andere borst bevat het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor en Juventus maakten vorig jaar bekend dat het merk uit Herzogenaurach in ieder geval de komende zes seizoenen aan ''de Oude Dame'' verbonden zal zijn. Zoals alle shirts uit de trainingslijn bestaat het inloopshirt van JUVE voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt ervoor dat sterren als Dybala, Pogba, Marchisio en Mandzukic optimaal kunnen presteren, omdat het zorgt voor het afstoten van zweet, ventilatie en afkoeling.

Juventus pre match top 2016 kopen

Het nieuwe Juventus pre match top 2016 is aan de vrij dure kan. Dit komt vooral door het rijke design. Waar de normale trainingsshirts vaak een simpeler design hebben, zijn de pre match trainingsshirts van clubs van Adidas (en overigens ook van Nike) wat flitsender. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 60,-. Dan heb je wel gratis verzending en natuurlijk een directe levering. Wil je andere Juventus producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe Juve trainingsshirt in de Juventus Adidas shop. 

of hier! 

Juventus -inloopshirt -2016