Juventus ontwerpt een nieuw trainingspak voor de winter

Juventus is een club met een rijke geschiedenis. De ‘Oude Dame’ heeft meer prijzen dan welke Italiaanse club dan ook. Adidas en Juventus hebben dit trainingspak ontworpen om de kou buiten te houden. Er zijn nieuwe technologieën toegepast en de unieke kleurencombinaties zijn een eerbetoon aan de thuisstad van de club, Turijn. Check hieronder de details van het nieuwe wintertrainingspak!

Juventus wintertrainingstop 2017-2018

De nieuwe Juventus warm shirt top van adidas is wit met night blue accenten erin verwerkt. Deze helder night blauwe accenten komen terug in het Juventus en adidas logo op de borst, de drie bekende adidas strepen vanaf de schouders tot het middenstuk van de arm en bij de randen van de handschoenconstructie. Zoals alle adidas trainingstops heeft ook deze top raglanmouwen die zorgen voor een langere zoom en een beter aansluiting op het lichaam. De top bevat een ademend climawarm systeem. Dit houdt je warm en comfortabel bij koud weer.

Adidas heeft bij dit nieuwe wintertrainingstop van Juventus nieuwe technologieën toegepast. Zo heeft de top bij de nek een Scuba capuchon, wat de nek extra warm houdt tijdens een training. De onderkant van de mouw heeft ook een upgrade gehad. Zo hebbende duimgaten aan de onderkant van de mouwen een omgeslagen handschoenconstructie gekregen, wat extra bedekking biedt. Zo blijven ook je handen warmer in het koude weer. Het model valt strak om het lichaam heen en biedt extra bescherming tegen de elementen.

De top met de kleurencombinatie is een eerbetoon aan de thuisstad van de club, Turijn, wat net als de club een rijke historie kent.

Juventus wintertrainingsbroek 2017-2018

Zelfs de beste spitsten van de wereld hebben het lastig tegen de ijzersterke verdediging van Juventus. Het staat als een muur en is haast ondoordringbaar. Deze wintertrainingsbroek is een eerbetoon aan deze sterke verdediging en de rest van deze geweldige ploeg uit Turijn. De wintertrainingsbroek heeft een rustig design in een enkele kleur met drie horizontale strepen onder het clubembleem van Juventus op de linker heup. De broek bevat voorzakken met een rits systeem en handige enkelritsen. Met de elastische trekkoord bij de taille kun je de broek naar je eigen vorm aanpassen. De broek bevat ook geribbelde inzetstukken bij de kuiten voor een prettige pasvorm. Het Juventus logo is niet als zeefdruk op de broek gezet, maar is met veel detail geborduurd op de rechterpijp. De trainingsbroek heeft een normale pasvorm en staat fantastisch onder de nieuwe wintertrainingstop!

Juventus wintertrainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe wintertrainingspak van Juventus is beschikbaar in de onderstaande online shop. Dit pak kan bestelt worden in de maten XS, S, M, L, XL en 2XL. De top heeft een prijs van 84,95 en de broek heeft een prijs van 64,95. De wintertrainingstop en wintertrainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden, maar staan met elkaar gecombineerd het beste! Wil je andere Juventus producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe pak vanaf nu in deze ONLINE STORE!